Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 25-сер, 2005, 16:249 prov 1 270
Березне
18 серпня у селі Друхів з ініціативи районної організації Української Народної Партії та за сприяння виконкому Друхівської сільради, мешканців села закладено перший камінь під будівництво пам»ятного знаку воякам УПА.

Дубно
Не виключено, що Жерар Депардьє зніматиме “Тараса Бульбу” у Дубні. З таким проханням до Президента України Віктора Ющенка звернувся голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній. У свою чергу Віктор Ющенко пообіцяв опікуватись цим проектом. Головним аргументом на користь зйомок на Рівненщині є те, що події, описані у повісті Миколи Гоголя, відбувались саме у Дубні, де і дотепер збереглось чимало унікальних пам`яток культури.

Костопіль
19 серпня в селі Соломка на місці загибелі мешканців населеного пункту 4 листопада 1943 року відбулося висвячення пам»ятного Хреста. А в селі Глажева урочисто відкрили меморіальний комплекс полеглим у роки Другої світової війни та повоєнні роки. У заходах взяли участь народний депутат України І.Драч, голова райдержадміністрації Я.Білик, його заступник З.Дідич, голови районних організацій УНП, НРУ, РХП, Братства ОУН-УПА, Спілки політв»язнів і репресованих, інших громадсько-політичних об»єднань.

Кузнецовськ
284 одиноких громадян Кузнецовська, які стоять на обліку в територіальному центрі обслуговування одиноких пенсіонерів та інвалідів міста, отримали по 3 кг цукру за ціною 3 грн. 33 коп. з Держрезерву України. Про доставку стратегічного продукту в домівки цих людей подбали соціальні працівники

Радивилів
Відбулося освячення відновленої каплиці в центрі села Пляшеви – на честь св. рівноапостольної Марії Магдалини. Відновлення каплиці, збудованої в 1870 р., ініціював настоятель сільської парафії протоієрей Олег Савчук. Свій внесок у реконструкцію вклали всі жителі села, доброчинці.

Сарни
18 серпня голова райдержадміністрації Василь Багній взяв участь у засіданні робочої групи з питань виявлення та ліквідації фактів тіньового працевлаштування. В ході засідання було обговорено стан ліквідації виявлених під час рейдів фактів порушення законодавства, оскільки 18 серпня 2005 року закінчується термін, який було дано порушникам на легалізацію діяльності. За підсумками засідання прийняли рішення щодо активізації роботи по особах, які не зреагували на попередження, проведення повторних рейдів з метою притягнення до адміністративної відповідальності порушників чинного законодавства.
За повідомленням прес-служби облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору