Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 08-вер, 2005, 10:359 prov 1 147
Гоща
У День знань урочисто пролунав перший дзвінок у новозбудованій школі села Красносілля, яка гостинно відчинила свої двері для 60 школярів. Прибули на відкриття голова облдержадміністрації Василь Червоній, начальник обласного управління освіти і науки Іван Вєтров, голова Гощанської райдержадміністрації Валерій Бейлах, голова Гощанської районної ради Петро Зубкевич.

Дубно
4 вересня 2005 року на іподромі Мирогощанського аграрного коледжу за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації та Української народної партії відбулися кінно-спортивні змагання. У них брали участь кіннотники Київського, Львівського, Одеського іподромів, кінно-спортивної школи “Буревісник”, Ягелицького кінного заводу Тернопільської області, об»єднань “Рівнеліс”, “Волиньліс”, кінно-спортивного клубу міста Чернівці.

Дубровиця
1000-ліття першої писемної згадки про місто відзначатиме Дубровиця 21 вересня. У п‘ятницю, 2 вересня, голова облдержадміністрації Василь Червоній та його перший заступник Олег Ковальчук провели нараду з підготовки до відзначення цієї події. Участь у святкуванні планують взяти найвищі керівники держави, очікується, що на урочистості прибуде і Президент України Віктор Ющенко. Наразі триває погодження поїздки із графіком Президента.

Сарни
На державних установах міста з»явились таблички з написом на помаранчевому фоні: “Ми працюємо без хабарів” та з інформацією щодо відповідальності громадян за отримання і дачу хабарів. Цей крок ініціювала райдержадміністрація з метою боротьби з корупцією та хабарництвом у державних установах району. Також при в»їздах у місто із сторін сусідніх районів розміщено стенди із написом: “Сарненщина – територія, вільна від хабарів”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору