Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Актуально 07-вер, 2006, 14:519 prov 878
рівне
З 31 серпня 2006 року з посади начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації звільнили Михайла Андрушківа. З 1 вересня 2006 року його призначено тимчасово виконуючим обов’язки заступника начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації – начальника відділу організаційної та лікувально-профілактичної роботи управління охорони здоров’я. Іншим розпорядженням голови ОДА Віктора Матчука з 1 вересня Віктора Ковальова, який перебував на посаді заступника начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації, переведено на посаду начальника управління охорони здоров’я.

Острог
У райцентрі відбулось музейне свято „Княжий Острог”, присвячене 900-річчю створення Острозького історичного музею та 25-річчю від дня заснування Державного історико-культурного заповідника. У рамках заходу проведено науково-практичну конференцію „Історія музейництва, пам’яткоохоронної справи, краєзнавства і туризму в Острозі й на Волині”; засідання круглого столу; презентовано нові виставки у замку “Князів Острозьких”; відбувся святковий концерт і рицарський турнір.

Дубно
Третього вересня на державному іподромі Мирогощанського аграрного коледжу Дубенського району відбулися кінно-спортивні змагання за участю майстрів-наїзників та майстрів-жокеїв іподромів, кінних заводів, ДЮСШ, держлісгоспів, КСК, фірм Київської, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Івано-Франківської, Волинської, Чернівецької, Кіровоградської областей.

Кузнецовськ
Першого вересня у Кузнецовську з робочою поїздкою побував міністр палива та енергетики Юрій Бойко. Він відвідав ВП „РАЕС”, де ознайомився з роботою енергоблоків № 1 і 2, відкритого розподільчого пристрою „ВРП-750”, оглянув навчально-тренувальний центр та окремі соціальні об’єкти міста. Відбулась нарада з питань розвитку ядерної енергетики в Україні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору