Рівне:

Створення та просування сайтів

ДО МОРЯ НЕ ДОЇХАЛИ

Кримінал 25-сер, 2005, 16:369 prov 1 321
Одна людина загинула та семеро госпіталізовані до лікарні з важкими травмами. Такі сумні наслідки ДТП, яка сталася 20 серпня близько першої години ночі на автотрасі Київ-Чоп між селами Федорівка та Синів Гощанського району.
В ту ніч водій Тойоти 30-річний Віктор Т., житель міста Києва, їхав разом зі своєю дружиною та півторарічною дитиною в напрямку Рівного. Чи то від утоми, чи від несправності авто, Віктор втратив керування над машиною і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Фольксваген Т4, яким керував 31-річний Микола К., житель Волинської області. Той якраз направлявся на відпочинок до моря разом зі своєю сім»єю та родичами.
Внаслідок зіткнення 29-річна пасажирка Тойоти Ірина Т,, дружина водія, загинула на місті пригоди, її чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення Гощанської ЦРЛ, а згодом перевели до реанімаційного відділення Рівненської обласної лікарні. На щастя, їхня півторарічна дитина серйозно не постраждала, її врятувало спеціальне крісло, в якому вона знаходилася під час зіткнення. Пасажири Фольксвагена відбулися менш серйозними наслідками, їх з різними ступенями травм доставили в Гощанську районну лікарню.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору