Рівне:

Створення та просування сайтів

Таємниця “скарбу”, знайденого на Рівненському автовокзалі

Кримінал 01-вер, 2005, 13:209 prov 824
Чимало курйозних знахідок трапляється у нашому житті. Добре, коли вони приємні та зрозумілі. А іноді навпаки. Як ось, скажімо, сталося нещодавно на автовокзалі у Рівному. Працівники його при перевірці камер схову, у яких минув термін оплати за зберігання, виявили дещо незвичайний вантаж: велику сумку та два поліетиленових пакети, вщент заповнені речовиною рослинного походження. Вони не вагаючись зателефонували до міліції.
Як розповів старший оперуповноважений відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського МВ УМВС Сергій Петрушко, знахідка здивувала їх, адже це майже двадцять кілограмів меленого маковиння, за яке злочинці мали виручити на чорному ринку майже 40 тисяч гривень.
– Сума чимала, – розповідає капітан міліції Сергій Петрушко, а тому ми були здивовані такою недбалістю власників “скарбу”, яких тепер шукаємо з наміром притягнути до кримінальної відповідальності. Та все ж радує те, що маковиння, яке ми вилучили на автовокзалі, не потрапить до наркозалежних громадян Рівненщини, а то й в інші регіони України, не принесе очікуваної наживи тим, хто розповсюджує це зло.
Саме зараз міліція проводить пошук власника наркосировини. Хоча варто зазначити, що роботу щодо запобігання та протидії злочинності, пов»язаної з незаконним обігом наркотиків, рівненські правоохоронці не припиняють ані на мить.
ЦГЗ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору