Рівне:

Створення та просування сайтів

У ПОДАРУНОК – ПЕРЕМОГА

Спорт 01-вер, 2005, 13:289 prov 961
“Верес” (Рівне) – “Карпати-2” (Львів) – 4:1 (0:1)
27 серпня. Стадіон “Авангард”. 800 глядачів. +28 градусів. Оцінка поля – 3.
Судді: Т.Асєєва (Донецька область), О.Ставнічук, Р. Криницький (Чернівці).
Делегат ФФУ: І.Хіблін (Хмельницький).
Рівне: Сікальський (Левицький, 78), Матиюк, Шевчук (Скороход, 81), Литвинчук, Коломієць (Гаркуша, 70), Федорчук (Іщук, 84), Никончук (Чабан, 75), Рудай, Вознюк, Васильєв (Володимир Ткачук, 77), Дева (Лебединський, 80). Головний тренер Роман Лаба.
Львів: Бандрівський, Квасюк, Вознякевич, Химич (Павліш 57), Климюк, Женюх, Голодюк (Луцик, 57), Андрій Ткачук, Даньків, Вірченко (Щеглюк, 49), Бідловський (Барчишин, 67). Запасні: Василів, Хмизов, Когут. Головний тренер: Віктор Ходукін.
Голи: Вірченко 36, Дева 54, Коломієць 66, Дева 70, Чабан 76.
Попередження: Климюк 64, Бідловський 68, Женюх 81.
За календарем рівненська команда розпочинала домашні ігри нового чемпіонату матчем із львівськими “Карпатами-2”. Саме з цим колективом “Верес” провів заключну гру минулого сезону і впевнено тоді переміг – 3:0. Не менш впевнено господарі перемогли і в суботньому матчі. Хоча розпочиналося все не на користь рівненської команди.
Перші хвилини команди приглядалися одна до одної. Потім рівняни взялися до більш активних дій на чужій половині поля. Володіючи територіальною та ігровою перевагою, господарі створили кілька небезпечних моментів. На жаль, змінити рахунок на свою користь не змогли. Натомість львів»яни максимально скористалися нагодою. Відтак небезпеку простріл з флангу не ніс. Але незгоджені дії воротаря та захисника рівнян призвели до того, що м»яч потрапив до Дмитра Вірченка. Удар футболіста “Карпат-2” був влучним. Рівняни продовжували атакувати, але добитися потрібного результату – забити гол – до перерви не вдалося.
Все змінилося у другому таймі. Рівняни вийшли на футбольне поле з твердим наміром перемогти. Небезпечні моменти виникали один за одним. І через дев»ять хвилин господарі були винагороджені за активність. Анатолій Коломієць навісив у воротарський майданчик і Андрій Дева головою зрівнює рахунок. Господарі заграли активніше і біля воріт Андрія Бандрівського стало спекотно. У господарів виділявся своєю активністю капітан команди Анатолій Коломієць. Тому не дивно, що саме він забив другий гол, скориставшись пасом Вадима Васильєва. Не встигли вболівальники порадіти за успіх своїх улюбленців, як у сітці воріт львівської команди затріпотів третій гол. З подачі Анатолія Коломійця дублем відзначився Андрій Дева. Відчуваючи, що команда піймала свою гру і вже не віддасть перемогу, Роман Лаба починає робити заміни. Вихід молодих гравців “Вереса” не вплинув на перебіг подій на полі – господарі до кінця гри володіли ініціативою. А четвертий гол на рахунку Михайла Чабана. Щойно вийшовши на поле він першим же доторком відправив м»яч у сітку воріт “Карпат-2” – Олександр Матиюк кинув м»яч з-за бокової у штрафну львів»ян і Михайло виявився найспритнішим. Наприкінці гри Володимир Ткачук міг збільшити рахунок. Проте його удару зльоту після стрімкого проходу по флангу Олександра Матиюка і подачі трішки забракло влучності.
Фінальний свисток головного арбітра Тетяни Асєєвої зафіксував впевнену перемогу “Вереса”. Такий подарунок піднесли президенту клубу Святославу Власюку футболісти з нагоди народження онуки.
Після трьох турів у турнірній таблиці двовладдя: по дев»ять очок набрали чернігівська “Десна” та чернівецька “Буковина”. Рівненський “Верес” має сім очок і ділить третє й четверте місця з тернопільською “Нивою”.
Наступну гру наша команда проведе 4 вересня на виїзді із іванофранківською “Чорногорою”.
Результати третього туру: “Десна” – “Княжа” – 2:0, “Факел” – “Рава” – 1:4, МФК “Житомир” – “Оболонь–2” – 2:2, “Буковина” – “Житичі” – 4:2, “Нива” – “Нафтовик” – 3:0, “Освіта” – “Чорногора” – 2:1. Матч “Динамо–3” – “Сокіл” не відбувся.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору