Рівне:

Створення та просування сайтів

СЕНСАЦІЇ НЕ СТАЛОСЯ

Спорт 03-лис, 2005, 13:079 prov 1 063
“Верес” – “Металург” (З) – 2:4 (0:2).
26 жовтня. Стадіон “Авангард”. 8000 глядачів.
Судді: Є. Венгер (Київ), В. Соболевський, В. Бабій (обидва – Житомир).
Рівне: Сікальський, Рудай, Шевчук, Літвинчук (Чабан, 69), Коломієць, Федорчук (Васильєв, 55), Никончук, Скороход, Вознюк, Ткачук (Лебединський, 53), Дева. Головний тренер – Роман Лаба.
Запоріжжя: Воробйов, Челядзінскі, Невмивака, Шкембі (Демченко, 46), Любарський, Польовий, Аржанов, Анджелковіч (Османі, 62), Арістархов, Гай (Селак, 30). В.о. головного тренера – В»ячеслав Грозний.
Голи: Арістархов 36, Шкембі 42, Невмирака 55, Анджелковіч 59, Дева 62, 71.
Попередження: Літвинчук 11, Польовий 13, Шкембі 39, Сікальський 42, Любарський 61, Воробйов 73, Бредун 78.
Матч однієї восьмої фіналу Кубка України став непересічної подією для Рівного. Незважаючи на ранній час проведення зустрічі, тисячі шанувальників потягнулися на стадіон. За двадцять хвилин до початку поєдинку на відремонтованих центральних трибунах спортивної споруди не було вільних місць. Рівненські вболівальники, які обділені увагою великого футболу, мали змогу побачити команду вищої ліги. Тим більш, якою керує відомий український тренер В»ячеслав Грозний, який розпочинав свою професійну діяльність на Рівненщині. А після перемоги у 1/16 фіналу над ужгородським “Закарпаттям” рівняни очікували ще одного подарунка від своєї команди – перемоги над запорізьким “Металургом”. На жаль, не вийшло.
Обидві команди розпочали матч обережно, придивляючись один до одного та звикаючи до м»якого поля. Проте вже на десятій хвилині запоріжці змусили занервувати рівнян. М»яч потрапив до Руслана Любарських і він метрів з шести поцілив у ворота “Вереса”. Андрій Сікальський продемонстрував свою реакцію. Цей удар став ніби сигналом для “Металурга” приступити до активних дій. Запоріжці додали у швидкості і захист рівнян почав провалюватися. Проте дива творив на останньому рубежі Андрій Сікальський. Не раз і не два він рятував команду від, здавалося, неминучого гола. На тридцятій хвилині Андрій Федорчук вивів на побачення з Дмитром Воробйовим Володимира Никончука. На жаль, нападник “Вереса” забарився і захисники ліквідували загрозу. А от гості зуміли “дожати” рівнян. Після вкидання ауту Володимир Польовий подав з флангу. Андрій Сікальський невпевнено пішов на перехват і Максиму Арістархову нічого не лишалося, як головою спрямувати м»яч через воротаря у сітку воріт. За три хвилини до закінчення першого тайму Андрій Сікальський збив у карному майданчику Руслана Любарського і суддя вказав на точку. Напрямок удару Бледі Шкембі рівнянин вгадав, але…
Відчувши, що рахунок 2:0 не є гарантом спокою, футболісти “Металурга” провели у ворота рівняни ще два. Після цього обидві команди заспокоїлися. І це більше допомогло рівнянам. Гра вирівнялася і вже господарі змогли показати, на що здатні. Вони заграли активніше, що дозволило відграти два м»ячі. На 62 хвилині Андрій Дева виявився найспритнішим у воротарському майданчику “Металурга”, коли Дмитро Воробйов не втримав м»яча. Через дев»ять хвилин нападник рівнян заволодів м»ячем, вийшов у штрафний майданчик і пробив. М»яч зачепив когось із захисників і влетів у сітку воріт запоріжців. У час, що залишився, господарі намагалися забити бодай ще один гол, а гості впевнено втримали потрібний рахунок, який дозволив вийти у наступний етап Кубка України.
Результати жеребкування Кубка України. В чвертьфіналі Кубка України зустрічаються:
“Динамо” – “Металург” (Донецьк), “Іллічівець” – “Арсенал”, “Металург” (Запоріжжя) – “Кривбас”, “Карпати” – “Ворскла”.
Команди, що стоять першими, є господарями поля.
“Динамо-3” – “Верес” – 2:0 (2:0)
30 жовтня. 100 глядачів.
Голи: Ксьонз 31 (пен), 35.
Попередження: Ільєв 14, Корольчук 23, Рудай 26, Матиюк 90.
А вже у неділю “Верес” провів матч 12 туру чемпіонату України у другій лізі. На жаль, справитися із “Динамо-3” у Києві підопічним Романа Лаби не вдалося. Долю матчу було вирішено у першому таймі. Впродовж чотирьох хвилин Павло Ксьонз забив два голи, які стали вирішальними у визначенні переможця.
Після одинадцяти ігор “Верес” посідає сьому сходинку турнірної таблиці. В доробку нашої команди шістнадцять очок. А лідирує чернігівська “Десна” – 31. Наступний матч “Верес” проведе вдома проти МФК “Житомир” 5 листопада.
Результати решти ігор: “Княжа” – “Оболонь-2” – 1:2, “Факел” – “Карпати-2” – 3:1, “Рава” – “Нафтовик” – 3:0, “Десна” – “Чорногора” – 3:0, МФК “Житомир” – “Освіта” – 2:1, “Буковина” – “Нива” – 1:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору