Рівне:

Створення та просування сайтів

РОЗПОЧАЛИ З ПЕРЕМОГИ

Спорт 11-сер, 2005, 10:149 prov 888
“Освіта” – “Верес” – 0:2 (0:1)
6 серпня. Київ. 200 глядачів.
Судді: Папірович, Маніло, Безкоровайний.
Голи: Сергій Вознюк 26(п), Вадим Васильєв (56)
Попередження: Ткачук 36, Бондарчук 49, Сизончук 52, Васильєв 62, Лебединський.
Вдало стартував рівненський “Верес” у новому чемпіонаті України з футболу у другій лізі. У першому турі наша команда зустрічалася на виїзді із київською “Освітою” і перемогла 0:2.
Стартовий склад рівнян майже не вирізнявся від того, який грав у минулому сезоні. Серед новачків із перших хвилин грав Андрій Дева, який разом з Володимиром Никончуком “тероризував” захист господарів. Саме Володимир став співавтором першого гола. На 26 хвилині з нашим нападником нечемно обійшлися у воротарському майданчику і суддя призначив пенальті, який впевнено реалізував Сергій Вознюк.
Після перерви гості продовжували диктувати умови на полі і наслідком цього став другий гол. Вадим Васильєв відгукнувся на передачу Олександра Матиюка і, обігравши захисника, подвоїв рахунок. Наприкінці гри футболісти “Вереса” могли довести рахунок до розгромного, але забракло влучності.
У суботу наша команда розпочне сезон домашньою грою у Кубку України. “Верес” приймає бурштинский “Енергетик”. Початок о 18 годині.
Результати решти ігор: “Рава” – “Княжа” – 1:0, “Десна” – “Сокіл” – 7:0, “Факел” – “Оболонь-2” – 1:0, “Динамо-3” – “Житичі” – 1:0, МФК “Житомир” – “Нафтовик” – 1:2, “Буковина” – “Чорногора” – 3:0, “Нива” – “Карпати-2” – 0:0.
Наступний тур відбудеться 19-20 серпня і 20 серпня “Верес” гратиме на виїзді проти команди “Княжа”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору