Рівне:

Створення та просування сайтів

“Десну” — призупинили, “Факелу” — поступилися

Спорт 01-чер, 2006, 20:119 prov 913
Два різні матчі провів рівненський “Верес” у чемпіонаті України з футболу у другій лізі. Якщо у домашній зустрічі із беззаперечним лідером чемпіонату чернігівською “Десною” господарі довели свою перевагу, то у виїзному з івано-франкіським “Факелом” зазнали нищівної поразки.
“Верес” — “Десна” — 2:0 (1:0)
Голи: Скороход (40), Вознюк (65).
Віталій Круковець на 89 хвилині не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Шедраков 22, Чуланов 50, Коломієць 59, Колодін 62, Сидоров 69, Гавриш 77.
Вилучення: Сидоров 84 (друга жовта картка)
Футболісти “Десни” впевнено розпочали поєдинок. З перших хвилин чернігівські футболісти заволоділи ініціативою. Особливою активністю вирізнявся капітан гостей Ігор Бобович. В середині першого тайму господарям поля вдалося витримати стартову активність гостей і перевести гру на половину чернігівчан. На 38 хвилині Артем Коледа зумів перевести небезпечний удар зі штрафного Сергія Вознюка на кутовий. Вже за три хвилини Коляді довелося діставати м’яч зі своїх воріт. На передачу з флангу від Анатолія Коломійця відгукнувся Юрій Скороход і головою спрямував м’яч у ворота.
Після перерви гості продовжували шукати щастя біля воріт В’ячеслава Голюка, але той діяв надійно. Рівняни діяли в захисті впевнено і самі небезпечно контратакували. В одній з таких контратак “Верес” подвоїв рахунок. Віктор Газицький пройшов по флангу і зробив націлений простріл на Сергія Вознюка. Сергій не став обробляти м’яча і з ходу пробив. Удар метрів з 18 видався потужним і, головне, влучним — 2:0.
Не допомогли футболістам “Десни” вилучення Віталія Сидорова та пенальті на останніх хвилинах. Валентин Круковець не зміг переграти В’ячеслава Голюка, який відбив м’яча на кутовий. Того дня рівненський воротар творив справжні чудеса. Гості намагалися пробити В’ячеслава з різних дистанцій, але він зумів відстояти свої ворота “сухими”.
Продовжити приємну серію перемог “Верес” не зміг. У черговому турі наша команда зустрічалася із “Факелом” і зазнала ніщивної поразки — 5:0. Вже у першому таймі впродовж п’яти хвилин воротар пропустив три голи (39 хвилина – автогол Дем’яна Назаренка, 41 та 44 – дубль Сергія Борисенка). В дебюті другого тайму у ворота рівнян влетів четвертий м’яч (53 хвилина – Тарас Ковальчук). Наприкінці матчу Юрій Іванишин встановив остаточний рахунок (82 хвилина).
Результати ігор двох турів: “Житичі” — “Княжа” — 2:2, “Нафтовик” — “Оболонь-2” — “Карпати-2” — “Рава” — 0:2, “Боярка-2006” — “Факел” — 0:4, “Нива” — “Динамо-3” — 2:0, “Буковина” — МФК “Житомир” — +:-, “Княжа” — “Буковина” — 3:1, МФК “Житомир” — “Нива” — +:-, “Динамо-3” — “Боярка-2006” — 2:0, “”Десна” — “Карпати-2” — 5:0, “Рава” — “Чорногра” — 0:0, “Оболонь-2” — “Житичі” — 1:1.
Наступну гру “Верес” (в доробку 32 очки та 9 місце) проведе вдома 3 червня з “Динамо-3” (25 очок – 11 місце). Лідирує “Десна” — 65 очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору