Рівне:

Створення та просування сайтів

Нереалізований пенальті — не завада

Спорт 22-чер, 2006, 15:579 prov 1 166
У суботу рівненський “Верес” проводив свій заключний домашній матч нинішнього сезону чемпіонату України з футболу у другій лізі. Підтримати своїх улюбленців прийшли найпалкіші вболівальники команди. Підопічні Миколи Волкова не підманули сподівань своїх прихильників, здобувши перемогу над чернівецькою “Буковиною” — колективом, який тримається на верхніх щаблях турнірної таблиці.
“Верес” — “Буковина” — 2:0 (1:0)
Судді: В. Покора (Львів), О. Мартишенко (Ірпінь), Р. Марченко (Чернігів).
Рівне: Сікальський, Герус, Ткачук, Сидоров-к, Літвинчук, Іщук (Назаренко, 46), Шевчук, Скороход, Вознюк (Федорчук, 68), Газицький (Васильєв, 80), Никончук (Любар, 74).
Чернівці: Іленьків, Скибінський (Красник, 65), Климус, Дроняк, Заяць-к, Крохмалюк (Мельничук, 46), Романів, Маковійчук (Гордей, 46), Тодорович, Семенюк (Кифяк, 46), Степанков (Тодоріко, 61).
Голи: Никончук (43), Любар (86).
На 42 хвилині Віталій Сидоров не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Романів (19), Герус (56), Мельничук (73).
Команди розпочали зустріч обережно. Невисокі швидкості не давали можливості суперникам загострювати гру. Проте із середини першого тайму стала помітна перевага господарів. Все частіше почали виникати небезпечні моменти біля воріт, які захищав Іван Іленьків. На 30 хвилині шанс «розпечатати» ворота чернівчан мав Віктор Газицький. Віталій Сидоров, який через дискваліфікацію Анатолія Коломійця вийшов з капітанською пов’язкою, пройшов по флангу і прострілив у воротарський майданчик. Газицький пробив — вище воріт. Через дві хвилини десятка “Вереса” знову мав нагоду відзначитися — повз ворота. Гості відповіли небезпечним моментом від Романа Степанова, але Андрій Сікальський парирував удар. Рівняни продовжували небезпечно атакувати, що приводило до порушень правил з боку футболістів “Буковини”. За п’ять хвилин лише майстерність Іленьківа врятувала гостей від неприємностей після пострілу зі штрафного Сергія Вознюка. За хвилину Віталій Сидоров перевірив на пильність воротаря “Буковини”. І нерви гостей не витримали. Чергова атака “Вереса” — і у штрафному майданчику порушують правила проти Володимира Никончука. Головний арбітр впевнено показав на точку — пенальті. Одинадцятиметровий взявся виконати капітан рівнян, але на заваді змінити рахунок знову став Іван Іленьків. Проте за хвилину рівняни повели у рахунку — Володимир Никончук головою «розпечатав» ворота “Буковини”. До завершення першого тайму рахунок не змінився.
Після перерви тренерський штаб гостей випустив відразу трьох свіжих футболістів, аби врятувати матч. Проте вони не вплинули на перебіг подій на футбольному полі. “Верес” продовжував небезпечно атакувати, не забуваючи про захист своїх воріт. На десятій хвилині Сергій Вознюк мав нагоду збільшити рахунок, але м’яч після удару зі штрафного пройшов поблизу штанги. За шість хвилин Богдан Тодоріка, який вийшов на заміну, міг скористатися помилкою Андрія Сікальського. Але його удар прийняла на себе поперечина. Футболісти “Буковини” продовжували атакувати, давши господарям можливість небезпечно контратакувати. За чотири хвилини до завершення основного часу рівняни скористалися такою можливістю. Олександр Любар отримав м’яча неподалік штрафної, взяв гру на себе і невідпорно пробив у ближній кут. Вже у компенсований час Андрій Федорчук міг довести рахунок до розгромного. Після чергового флангового проходу Юрія Скорохода ветеран “Вереса” бив головою, але заробив лише кутовий.
Микола Волков, головний тренер “Вереса”:
— На грі далася взнаки погода. Спека не дозволила продемонструвати швидкість, не було потрібного руху футболістів. Команди намагалися контролювати м’яч і чекали на свою можливість забити. Нам це вдалося краще.
Свій заключний матч “Верес” проведе 24 червня у Тернополі проти місцевої “Ниви”. Наразі наш суперник посідає четверту сходинку турнірної таблиці (49 очок після 27 ігор). Лідирує чернігівська “Десна” — 71 очко. У рівнян в активі 41 очко після 27 ігор і вони ділять 7-8 місця із житомирською командою “Житичі”.
Результати решти ігор 29 туру: “Оболонь-2” — “Рава” — 0:2, “Житичі” — “Десна” — 0:2, “Нафтовик” — “Факел” — 0:1, “Чорногора” — “Динамо-3” — 0:0, “Карпати-2” — МФК “Житомир” — +:-, “Боярка-2006” — “Нива” — 0:5.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору