Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочали з нічиї

Спорт 03-сер, 2006, 12:049 prov 975
“Верес” — “Дністер” — 1:1 (1:1)
31 липня. Стадіон “Авангард”. 700 глядачів.
Судді: С. Скрипак (Київ), В. Тіпанов, А. Баранівський (обидва — Київська область)
Рівне: Сікальський, Котюк (Васерук, 65), Назаренко, Сидоров-к, Літвинчук, Федорчук (Любар, 81), Шевчук, Скороход (Іщук, 90+1), Вознюк, Васильєв (Колаковський, 67), Никончук (Герус, 65).
Овідіополь: Стародубовський, Варивода (Лазарєв, 46), Возний, Сідорський, Ущаповський, Каряка-к (Коваленко, 57), Рудий, Павлещук (Продан, 25), Пономаренко (Сіліч, 25, Попов, 90+3), Гусак (Павлов, 46), Іванов.
Голи: Володимир Никончук 24, Євген Сідорський 33.
Попередження: Віталій Шевчук 15, Сергій Пономаренко 21, Віталій Рудой 51, Андрій Колаковський 78.
Вилученя: Віталій Рудий 78.
У стартовому матчі нового сезону господарі не змогли вийти на футбольне поле в оптимальному складі. На жаль, мікротравми не минули футболістів під час передсезонної підготовки. Але якщо Сергій Вознюк, Володимир Никончук, Віталій Шевчук змогли зіграти стартовий матч, то Анатолія Коломійця і Володимира Ткачука не було у заявці на матч навіть серед запасних.
Команди активно розпочали поєдинок — небезпечні моменти виникали біля обох воріт. Уже в дебюті зустрічі гості могли змінити рахунок на свою користь. Проте Віталію Шевчуку вдалося винести м’яча з порожніх воріт. Відразу рівняни відповіли — повз ворота. Ще за кілька хвилин майстерність Андрія Сікальського рятує “Верес” від неприємностей. А на 24 хвилині Володимир Никончук забиває перший гол у новому сезоні. Відчувши злам у грі, рівняни продовжують дожимати суперника. На супротив цього тренер гостей відразу проводить подвійну заміну. Футболістам “Дністра” вдалося перевести подих, стримати натиск ”Вереса” і… зрівняти рахунок. Після удару зі штрафного Андрій Сікальський м’яч відбив. Проте захисники не підстрахували голкіпера і першим на добиванні був Євген Сідорський. На деякий час гра перейшла в спокійне русло. Проте в останні хвилини першого тайму підопічні Миколи Волкова активізувалися і мали нагоду знову вийти вперед. Спочатку Вадим Васильєв та Віталій Сидоров розіграли двійку. Вадим ввійшов у штрафну і пробив. Воротар відбив м’яча, але відразу рівняни повернули його у воротарський майданчик. Необхідно було пробити, але Сергій Вознюк та Юрій Скороход завадили один одному і момент був втрачений.
Початок другого тайму був за рівнянами. Найнебезпечнішим моментом був штрафний у виконанні Андрія Федорчука. Проте на заваді став воротар гостей. Витримавши натиск господарів, одесити перехопили ініціативу. Тепер захист “Вереса” та Андрій Сікальський працювали у поті чола. За 25 хвилин до завершення матчу другу жовту картку отримав Віталій Рудий і залишив футбольне поле. Господарі намагалися чисельну перевагу втілити у забиті голи. На жаль, не вдалося. В одних моментах захист овідіопольців діяв надійно, в інших ударам рівнян забракло влучності. Фінальний свисток зафіксував нічийний результат.
Микола Волков, головний тренер “Вереса”:
— На результат вплинула недостатня ігрова практика. Крім того, хлопці трішки перегоріли. Гадаю, це головні чинники, чому гра не вийшла. Хоча, якби у першому таймі Вознюк і Скороход розібралися у гольовому моменті, могли б і виграти. Результат і гра бажають кращого. Перед тренерським складом стоїть багато роботи. Будемо виправляти помилки і підвищувати майстерність, аби менше було помилок.
Результати першого туру: “Факел” (Івано-Франківськ) — “Інтер” (Боярка) — 2:1, “Нива” (Тернопіль) — “Рось” (Біла Церква) — 1:0, “Карпати-2” (Львів)— “Енергія” (Южноукраїнськ) — 3:1, “Оболонь-2” (Київ) — “Нафтовик” (Долина) — 0:0, “Буковина” (Чернівці) — “Динамо-3” (Київ) — 1:1, “Нафком” (Бровари) — “Княжа” (Щасливе) — 2:0.
Наступну гру “Верес” проведе 7 серпня на виїзді проти команди “Княжа”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору