Рівне:

Створення та просування сайтів

Далі без нас

Спорт 17-сер, 2006, 13:049 prov 885
“Верес” — ФК “Львів” — 0:2 (0:1).
11 серпня. Стадіон “Авангард”. 300 глядачів.
Судді: А. Тютюн (Фастів), О. Мартищенко (Ірпінь), С. Школьний (Вишгород).
Рівне: Сікальський, Герус, Назаренко (Іщук, 61), Сидоров-к, Літвинчук, Федорчук (Колаковський, 67), Шевчук, Скороход, Вознюк, Ткачук, Никончук (Любар, 81).
Львів: Бабак, Гриценко, Жданов, Гамарник (Деревльов, 36), Баглай (Рябовол, 63), Войтович-к, Баранець Григорій, Мазяр, Баранець Борис, Романюк, Лукашук (Теплий, 63).
Голи: Григорій Баранець 6, Юрій Войтович 79 (пен).
Попередження: Тарас Гамарник (31), Віталій Шевчук (40), Володимир Лукашук (40), Андрій Колаковський (72).
Лише перед самим початком матчу припинився дощ, який не вщухав у Рівному весь день. Важко було розраховувати на видовищний футбол на важкому та мокрому футбольному полі. На перший план виходила фізична готовність футболістів. Швидше до непростих умов звикли гості. Велику роль у подальшому перебігу подій відіграв гол, який львів’яни забили на початку зустрічі.
Вже на шостій хвилині Григорій Баранець скористався навісом і невідпорним ударом вивів вперед свою команду. Такий початок гри спантеличив господарів. Поки рівняни приходили до тями, львів’яни захопили ініціативу і проводили небезпечні атаки. Футболісти “Вереса” намагалися перевести гру на бік гостей. Ближче до завершення першого тайму їм це вдалося, але “вижати” з цього вони нічого не змогли.
Після перерви господарі намагалися виправити становище, але на заваді ставали футболісти ФК “Львів”. Або просто забракало влучності на завершальному етапі. Гості не залишалися в боргу і небезпечно контратакували. Переломним моментом стала 79 хвилина, коли суддя матчу призначив пенальті. Павло Іщук не за правилами зупинив Бориса Баранця. Одинадцятиметровий вирок впевнено виконав Юрій Войтович. За кілька хвилин львів’яни могли забити ще один м’яч. Проте Олег Теплий не потрапив у порожні ворота. Господарі огризнулися проходом Юрія Скорохода, який завершився кутовим. Фінальний свисток зафіксував перемогу гостей, які крокують у наступний етап Кубка України. Футболістів проводжали оплески нечисленних вболівальників та дощ, який знову пішов перед завершенням матчу.
Микола Волков, головний тренер “Вереса”:
— На хід поєдинку вплинув перший пропущений м’яч. Він всю гру “висів” над футболістами. Хоча ми мали можливість і забити. Проте клас нашого суперника вищий і вони йдуть у наступний раунд.
Богдан Бандура, головний тренер ФК “Львів”:
— Результат закономірний, хоч гра вийшла непростою. Ми створили багато гольових моментів, але забити змогли лише двічі. “Верес” вийшов на гру готовий до боротьби.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору