Рівне:

Створення та просування сайтів

ГРИМНУЛИ ДВЕРИМА

Спорт 23-чер, 2005, 12:399 prov 1 147
“Верес” – “Карпати-2” – 3:0 (1:0)
18 червня. Стадіон “Авангард”. 500 глядачів.
Судді: Яблонський О., Мотика А., Соломчак Т. (усі – Тернопіль).
Рівне: Кішпешта (Сікальський, 89), Романишин (Матиюк, 18), Віталій Шевчук, Рудай (Пеца, 90+3), Сидоров, Федорчук (Жук, 87), Никончук, Ткачук (Гаркуша, 69), Вознюк, Васильєв ( Іванчов, 90+4), Газицький (Скороход, 85).
Львів: Юрій Шевчук, Квасюк, Климюк, Вознякевич, Романюк, Женюх (Барчишин, 54), Луцик (Химич, 36), Грешта (Царук, 67), Кікоть, Малик, Хмизов (Опришко, 69). Запасні: Бандрівський, Тітарчук, Ільків.
Голи: Ткачук 45+2, Васильєв 77, Газицький 83.
Попередження: Кікоть 29, Грешта 59, Вознюк 66, Матиюк 86, Климюк 90.
Нинішній сезон рівненський “Верес” завершив на мажорній ноті. Підопічні Павла Іванчова розгромили призера чемпіонату – львівські “Карпати-2”, чим підсолодили пігулку не надто вдалим виступом у нинішньому чемпіонаті. Гості мали всі перспективи фінішувати другими, але їм необхідно було зіграти в Рівному бодай внічию. Не вдалося. За присутності невеликої кількості глядачів, багато хто напередодні свята поїхав у село, дехто прийшов на матч, але змушений був піти ні з чим – на останню гру вартість квитків дирекція стадіону підняла до чотирьох гривень, господарі продемонстрували результативний футбол. Цією перемогою партнери зробили гарний подарунок Віктору Газицькому до весілля.
Вже на четвертій хвилині матчу Андрій Федорчук міг довести до логічного завершення ігрову і територіальну перевагу рівнян у дебюті матчу, але рахунок змінився лише наприкінці тайму. Впродовж перших десяти хвилин підопічні Павла Іванчова були повноправними господарями на полі. Проте гості оговталися і самі почали шукати щастя біля воріт рівнян. І вже майстерність прийшлося демонструвати Роману Кішпешті. Якщо відверто, то футболісти “Вересу” були ближчими до того, аби “розпечатати” ворота львів’ян. Але сталося це лише на останніх секундах першого тайму. Коли вже суддя подивлявся на свій секундомір, Володимир Ткачук наважився на удар метрів з двадцяти. М’яч по дорозі задів захисника гостей і влетів у сітку оторопілого Юрія Шевчука. Не менш здивованими були глядачі та футболісти “Вереса”.
Після перерви характер гри не змінився. Господарі намагалися закріпити свій успіх, що вдалося у другій половині тайму. Спершу Вадим Васильєв відгукнувся на подачу з кутового Андрія Федорчука і головою спрямував м’яч у ворота “Карпат-2” – 2:0. Поки гості оговтувалися від пропущеного м’яча, у їх ворота влетів третій гол. На вістрі швидкої атаки опинився Віктор Газицький, який потужним ударом встановив остаточний рахунок – 3:0. Закономірний результат – гості не спромоглися знайти контраргументів проти активних дій рівнян і втратили друге місце у турнірній таблиці. А господарі йдуть на канікули в гарному настрої.
Головний тренер “Вереса” Павло Іванчов:
– Це була принципова гра. В останні роки ми багато програємо львів’янам, особливо на виїзді і з великим рахунком. Важко було налаштувати гравців на матч. Ми мали через технічну перемогу на “Спартаком-2” велику перерву в ігровій практиці, тому підвести футболістів у оптимальній фізичній формі до заключної гри було проблематично. Але нам це вдалося. Ми заслужено перемогли, виглядаючи більш мобільнішими на полі за суперника. Це гарний подарунок нашим вболівальникам за їхню самовіддану підтримку “Вереса”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору