Рівне:

Створення та просування сайтів

Черговий програш

Спорт 02-чер, 2005, 16:069 prov 1 133
“Верес” – “Динамо-3” – 1:2 (0:1)
22 травня. Стадіон “Авангард”. 800 глядачів.
Судді: Ю. Карпяк (Львів), О. Безкоровайний, О. Бондар ( Хмельницький).
Рівне: Кішпешта, Матиюк ( Гаркуша, 25), Шевчук, Рудай (Романишин, 46), Сидоров (Дмитрук, 78), Федорчук, Никончук (Скороход, 68), Ткачук (Пеца, 73), Вознюк (Жук, 80), Васильєв, Газицький. Запасний: Сікальський. Тренер: Павло Іванчов.
Київ: Рибка, Циколія, Михайленко, Жула (Гончарук, 67), Поліщук, Олійник (Рудюк, 85), Новицький, Федорів, Скепський (Шевель, 46), Корольчук (Степанишин, 63), Зелді (Ремезовський, 88).
Голи: Олійник 45, Зелді 49, Ткачук 55.
Нереалізований пенальті: Вознюк 55.
Попередження: Олійник 32, Сидоров 36, Жула 41.
Команди обережно розпочали гру. Футболісти обох команд ніби придивлялися один до одного, відчуваючи на собі спекоту п’ятничного вечора. Першими перейшли до активних дій господарі. Приблизно на двадцятій хвилині виникла “пожежа” у штрафному майданчику киян. Олександр Матиюк з аута далеко вкинув м’яч. Він потрапив до Вадима Васильєва, який завдав удар по воротах гостей. На шляху м’яч потрапив у захисника і відскочив до Віктора Газицького, у якого Вадим Олійник вибив його на кутовий. Через кілька хвилин Володимир Никончук у боротьбі із захисником пробив, але м’яч пролетів паралельно до воріт. Динамівці теж не відсиджувалися в захисті. На тридцятій хвилині кияни провели небезпечну атаку, яка могла привести до гола. Віталій Федорів обіграв захисника господарів і пробив – надійно зіграв Роман Кішпешта, який вибив м’яч на кутовий. Подача, удар Павла Новицького і рівнян рятує штанга. Згодом футболісти обох команд збавили оберти і догравали перший тайм. Здавалося, на перерву команди підуть за нічийного рахунку. Проте активність Федоріва та Олійника призвели до зміни рахунку на користь киян. Перший видав чудовий пас, а другий обробив і пробив – 0:1.
У другому таймі господарі намагалися переломити хід поєдинку на свою користь. Але другий м’яч опинився у воротах рівнян. Уже на четвертій хвилині Юрій Шевель скинув плямистого на Сергія Зелді, який, до речі, був найактивнішим у складі “Динамо”. Нападник киян обробив м’яч, обіграв захисника і пробив у самісіньку дев’ятку – 0:2. Цей гол “завів” футболістів “Вереса”. Вони повели атаки на ворота столичних футболісті. Віктор Газицький, найпомітніший у складі рівнян, обіграв опікуна на фланзі, прострілив у воротарський майданчик, але Володимира Никончука випередив воротар киян. Господарі продовжували шукати щастя біля воріт “Динамо”. В одній з атак суперники порушили правила проти Сергія Вознюка. Спочатку головний арбітр вказав на місце біля самої лінії штрафного майданчика. Господарі намагалися довести, що був пенальті. Проконсультувавшись із боковим, був призначений штрафний одинадцятиметровий удар. На жаль, для нечисленних вболівальників, сам постраждалий невдало виконав вирок і воротар відбив плямистого, до якого, на щастя, першим на добивання встиг Володимир Ткачук, який скоротив різницю в рахунку. Господарі продовжували атакувати, але до завершального прицільного удару не доходило. Натомість забити могли і кияни. Юрій Шевель вийшов сам на сам з воротарем, але удар не вийшов. До завершення матчу рівняни намагалися врятувати гру. Господарі контролювали центр поля, але довести численні атаки до голу не вдалося.
У вівторок “Верес” зіграв перенесену гру з ФК “Бершадь” і переміг 3:1.
Після 25 ігор рівняни посідають 12 місце з доробком 27 очок.
Результати решти ігор: “Буковина” – “Спартак-2” – -:+, “Карпати-2” – “Енергетик” – 3:0, “Нафтовик” – “Факел” – 0:2, “Чорногора” – ФК “Бершадь” – 0:2, “Техно-Центр” – “Освіта” – 1:1, “Рава” – “Оболонь-2” – 5:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору