Рівне:

Створення та просування сайтів

Аутсайдера не здолали

Спорт 28-кві, 2005, 14:359 prov 1 516
На гру господарі вийшли у послабленому складі. Через травми на поле не вийшли Віталій Шевчук, Володимир Ткачук, Андрій Жук. За зниження спортивної майстерності, після гри з “Равою” з команди були відчисленні Андрій Левчук і Сергій Дьомушкін.
Незважаючи на проблеми зі складом, господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і спромоглися забити гол. Щоправда перший, у виконанні Володимира Никончука, суддя не зарахував зафіксувавши положення поза грою. Проте за кілька хвилин Матиюк змінив рахунок на користь рівнян. Після подачі кутового гості невдало вибили м’яч, до якого першим встиг Олександр і спрямував його у сітку воріт киян. Господарі продовжували шукати щастя біля воріт гостей, але нагоди збільшити рахунок у рівнян не було. Навпаки, “Оболонь-2” з середини тайму призвичаїлась до поля і почала активно діяти у нападі.
Після перерви господарі створили кілька голових моментів, але довести їх до логічного завершення не вдалося. Найреальніший шанс подвоїти рахунок був у Сергія Вознюка, проте після його удару м’яч вийшов за межі футбольного поля. Гості не відсиджувалися в захисті і намагалися зрівняти рахунок. Перший небезпечний дзвіночок для “Вереса” продзвенів на десятій хвилині, коли Козеренко з Коробкіним розіграли комбінацію, але удару останнього забракло влучності. Проте ще через чотири хвилини капітан “Оболоні-2“ домігся свого. Після подачі кутового Владислав головою спрямував м’яч у ворота Андрія Сікальського – 1:1. Такий перебіг не влаштовував господарів. Проте всі їх намагання вийти вперед гості вміло присікали, при цьому, самі не забували про атаку. За десять хвилин до завершення гри суддя вгледів у діях Сергія Вознюка порушення проти Валерія Панченка у штрафному майданчику – пенальті. Удар з одинадцятиметрової позначки Олександра Іващенка юний воротар рівнян не відбив – 1:2. Зрівняти рахунок господарі змогли на останніх хвилинах. Вадим Васильєв “накрутивши” двох захисників “навісив” у воротарський майданчик, де Віктор Газицький в падінні спрямував м’яч у сітку воріт “Оболоні-2” – 2:2. На більше у рівнян не вистачило часу.
Після 21 туру “Верес” посідав одинадцяте місце, маючи в своєму доробку 21 очко. У середу, 27 квітня, рівняни зустрічалися з бородянською “Освітою”.
Результат інших матчів: “Факел” – “Спартак-2” – +:-, “Динамо-3” – ФК “Бершадь” – 2:0, “Карпати” – “Рава” – 0:1, “Буковина” – “Освіта” – 0:0, “Нафтовик” – “Техно-Центр” – 0:3, “Нива” – “Чорногора” – 2:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору