Рівне:

Створення та просування сайтів

За поразкою — поразка

Спорт 14-вер, 2006, 11:279 prov 915
“Верес” — “Факел” — 1:3 (1:3)
9 вересня. Стадіон “Авангард”. Оцінка поля – 4. 300 глядачів.
Судді: С. Бойко, Н. Рачинська (Київська область), В. Стеценко (Запоріжжя).
Рівне: Сікальський, Котюк (Гаврилюк, 72), Коломієць, Сидоров (Васильєв, 46), Литвинчук, Шевчук, Скороход, Вознюк (Колаковський, 46), Ткачук (Федорчук, 76), Никончук (Іщук, 70), Любар (Герус, 72). Запасний Козіброда. Головний тренер: Микола Волков.
Івано-Франківськ: Іконніков, Салій, Гребинський, Деренюк (Бут, 73, Гаврилишин, 77), Мельничук, Микуляк (Ревуцький, 69), Тофан, Корнієнко (Гаврон, 85), Худобяк (Крижанівський, 56), Валяєв, Герасименко (Ковальчук, 67). Запасний: Макогон. Головний тренер: Сергій Пташник.
Голи: Сидоров 11(пен), Корнієнко 28, Герасименко 33, 38.
Попередження: Микуляк 9, Гребинський 10, Салій 24, Литвинчук 35, Федорчук 80.
Затягнулася чорна смуга невдач для рівненського “Вереса”. Здобуте очко на старті чемпіонату, після домашньої нічиєї із “Дністром”, залишається єдиним у доробку підопічних Миколи Волкова. Ось і в звітній зустрічі господарі, перед нечисленними вболівальниками, продемонстрували невиразний футбол. І знову зазнали чергової, невдачі. Щоправда, розпочиналося для господарів все, начебто, добре.
У дебюті зустрічі рівняни забили гол і повели у рахунку. З одинадцятиметрової позначки чітко пробив Віталій Сидоров. Проте для загальної перемоги цього було замало.
Лише сімнадцять хвилин знадобилося “Факелу”, аби зрівняти рахунок. Впродовж наступних жахливих десяти хвилин гості ще двічі змушували господарів розпочинати з центра футбольного поля. Фатальними для рівнян стали 28, 33 та 38 хвилини, коли футболісти “Вереса” втратили концентрацію, за що і поплатилися. Всі намагання господарів забити бодай один гол ні до чого не призвели. Як підсумок, чергова поразка, яка робить “Верес” аутсайдером групи А.
Такий стан речей не задовільняє ні керівництво, ні вболівальників. Вже у понеділок відбулися збори команди, на яких керівництво клубу відчислило з “Вереса” Сергія Вознюка, Вадима Васильєва та Сергія Сташка. Чи призведе це до покращення турнірного становища покажуть наступні матчі. Але як показали попередні відрахування гравців та зміна тренерів — результату не було. Можливо, корінь бід заключається не у рокіровці гравців та тренерів?
Після сьомого туру “Верес” посідає передостанню сходинку турнірної таблиці — одне очко. Лідирує “Дністер” з Овідіополя — 16 очок. Єдині два очки вони втратили у першому турі у Рівному. Тоді ж вони пропустили єдиний гол.
Результати решти ігор: “Нафком” — “Нива” — 0:1, “Єдність” — “Рось” — 0:0, “Дністер” — “Нафтовик” — 2:0, “Оболонь-2” — “Інтер” — “5:1, “Буковина” — “Карпати-2” — 2:0.
Наступний матч рівняни проведуть 16 вересня у Тернополі проти місцевої “Ниви”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору