Рівне:

Створення та просування сайтів

Чорна смуга триває

Спорт 07-вер, 2006, 15:049 prov 883
Матч чергово туру чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” проводив на виїзді у Білій Церкві проти місцевої “Росі”. На жаль, нашій команді ніяк не вдається перервати чорну смугу поразок у нинішньому сезоні. Після стартової нічиєї з овідіопольським “Дністром” “Верес” не здобув жодної перемоги. Навпаки справи у “Дністра”: після нічиєї у Рівному команда здобула чотири перемоги і посідає друге місце турнірної таблиці.
“Рось” — “Верес” — 4:2 (2:0)
3 вересня. Біла Церква. 600 глядачів.
Судді: Ю. Карпяк, А. Ганжелюк, М. Чертопляс.
Голи: Ігор Русал 24, Олександр Місько 45+2, 64(пен), Сергій Вознюк 69, Юрій Скороход 80, Юрій Береш 90+1
Попередження: Олександр Місько 43, Сергій Патула 57, Володимир Клешня 78 — Сергій Літвинчук 27, Володимир Ткачук 35, Дем’ян Назаренко 63, Олександр Любар 86, Андрій Колаковський 90+2
Не став виключенням матч у Білій Церкві. Вже у першому таймі гості поступалися 2:0. В середині матчу з пенальті господарі доводять його до розгромного. Проте гості і не думали здаватися. Впродовж одинадцяти хвилин Сергій Вознюк та Юрій Скороход зводять різницю у рахунку до одного м’яча. На жаль, на більше підопічні Миколи Волкова не спромоглися. А господарям вдалася ще одна атака, яка завершилася голом у компенсований арбітром час. 2:4 — і “Верес” залишається на дні турнірної таблиці. Наша команда випереджає команду “Інтер” з Боярки, яка з нулем очок посідає останню, п’ятнадцяту сходинку, на одне очко. Лідирує у змаганнях “Нафком”: шість ігор — чотирнадцять очок.
Результати решти ігор: “Факел” — “Нафком” — 1:1, “Нива” — “Буковина” — 1:1, “Карпати-2” — “Оболонь” — 3:0, “Динамо-3” — “Дністер” — 0:2, “Енергія” — “Єдність” — 1:1, “Інтер” — “Княжа” — 0:1.
Наступну гру “Верес” проведе 9 вересня. Вдома рівняни прийматимуть “Факел”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору