Рівне:

Створення та просування сайтів

Бойова нічия

Спорт 14-чер, 2007, 19:189 prov 1 113
Бойова нічия

Чотири тури поспіль рівненський ”Верес” набирає очки у чемпіонаті України з футболу у другій лізі. Після впевненої перемоги над ”Оболонню-2” (3:0) підопічні Івана Кованди привезли очко з Чернівців. Зустрічаючись із місцевою ”Буковиною”, рівняни розійшлися миром — 1:1.

Перший тайм гості можуть занести собі у позитив. На 43 хвилині Василь Лавренюк вивів ”Верес” уперед. Після перерви господарі змогли вирівняти становище. На початку другого тайму футболісти ”Буковини” сквитали один м’яч. Сталося це на 52 хвилині. До завершення матчу рахунок не змінився. Хоча можливість була у підопічних Івана Ковманди — за п’ять хвилин до закінчення гри “Буковина” залишилася в меншості. На жаль, скористатися кількісною перевагою рівняни не змогли.

Лідирує у чемпіонаті “Дністер” з Овідіополя — 55 очок. “Верес” залишився на тринадцятому місці — 19 очок, і вже на чотири пункти випереджає аутсайдерів “Нафтовик” та “Інтер”.

Наступну гру “Верес” проведе вдома проти броварського “Нафкома”. Матч пройде третього червня. Наш суперник посідає шосту сходинку турнірної таблиці і має в своєму доробку 42 очки. Цей поєдинок стане останнім домашнім матчем “Вереса” у нинішньому сезоні. Заключні дві зустрічі рівняни проведуть на виїзді.

Результати решти ігор: “Факел” — “Княжа” — 1:1, “Нива” — “Дністер” — 0:0, “Енергія” — “Нафтовик” — 3:0, “Рось” — “Динамо-3” — 2:0, “Інтер” — “Нафком” — 0:6, “Оболонь-2” — “Єдність” — 0:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору