Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічия у Тернополі

Спорт 21-вер, 2006, 12:129 prov 878
“Нива” — “Верес” — 0:0 (0:0).
16 вересня. 350 глядачів.
Судді: П. Чижевський, Р. Криницький, С. Приступа.
Попередження: Гусаковський 6, Міщишин 48, Біскуп 76, Дурай 77.
Після домашньої нічиєї у стартовому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” п’ять ігор поспіль поступався своїм суперникам. І лише у шостій знову здобув одне очко. Підопічні Миколи Волкова досить несподівано, після такої серії, здобули чергове очко у Тернополі в грі з місцевою “Нивою”. Наш суперник знаходиться у верхній частині турнірної таблиці і в грі з одним із аутсайдерів надіявся на легку перемогу. Іншої думки були гості, які і не збиралися здаватися без бою.
Матч видався бойовим. Небезпечні моменти виникали біля обох воріт і перемогу здобути могли будь-хто із суперників. Стовідсоткові моменти вразити ворота тернополян мали Олександр Любар та Андрій Федорчук. Проте на завершальній стадії їм не щастило. Близькі до успіху були і господарі. Як наслідок, фінальний свисток арбітра матчу зафіксував нічию — 0:0.
Наступний поєдинок наша команда проведе вдома проти львівського колективу ”Карпати-2”. “Верес” продовжує перебувати на передостанньому місці турнірної таблиці — 2 очки. Лідирує у чемпіонаті овідіопольський “Дністер” — 19 очок.
Результати решти ігор: ”Факел” — ”Єдність” — 1:0, ”Нафтовик” — ”Княжа” — 0:1, ”Дністер” — ”Енергія” — 3:2, ”Оболонь-2” — ”Буковина” — 1:0, ”Інтер” — ”Динамо-3” — 0:0, ”Карпати-2” — ”Нафком” — 2:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору