Рівне:

Створення та просування сайтів

“Верес” уже на канікулах

Спорт 21-чер, 2007, 20:319 prov 1 289
У суботу “Верес” на виїзді зустрічався із командою “Єдність” (Плиска). Господарі ведуть боротьбу за третє місце і доклали всіх зусиль, аби здобути три очки. Для цього їм знадобився один забитий гол. На 32 хвилині відзначився кращий бомбардир команди та чемпіонату Олексій Олешко. Він виявися єдиним у цій зустрічі — 1:0.

За тур до завершення змагань Верес посів тринадцяте місце — у доробку рівнян 22 очки. В 28 зустрічах наша команда здобула п’ять перемог, у семи матчах задовольнилася нічиєю і в шістнадцяти зазнала поразок. Різниця м’ячів – 20 (24 забитих та 44 пропущених).

Результати решти ігор: “Дністер” — “Буковина” — 3:0, “Княжа” — “Оболонь-2” — 3:1, “Динамо-3” — “Карпати-2” — 2:2, “Нафтовик” — “Нива” — 1:4, “Енергія” — “Факел” — 2:0, “Рось” — “Інтер” — 4:1.

Поєдинки заключного, 29 туру, відбудуться у суботу. Вже зараз можна сказати, що перше місце виборов “Дністер” (Овідіополь) — 61 очко, друге в івано-франківського “Факела” — 56 пунктів. А ось за третє місце йде боротьба. На “бронзу” претендують команди “Єдність” (51 очко) та “Нива” з Тернополя (50 очок). Замикають турнірну таблицю “Нафтовик” (Долина) та “Інтер” (Боярка) — по п’ятнадцять очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору