Рівне:

Створення та просування сайтів

Помер Юрій Айзеншпіс

Україна і світ 22-вер, 2005, 12:059 prov 1 360
У вівторок увечері раптово в результаті інфаркту міокарда помер легендарний продюсер Юрій Айзеншпіс.
Він продюсував багатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу, у тому числі Діму Білана, Влада Сташевського, співачку Сашу, групу “Динаміт”. Крім того, він брав участь у долі Віктора Цоя. Багато в чому саме завдяки йому група “Кіно” мала величезну популярність. Сорок років тому Юрій Айзеншпіс стояв у джерел створення першої радянської рок-групи “Сокіл”. Група багато концертувала, і за організацію цих концертів, що проходили повз офіційну філармонічну систему, Айзеншпіс став найпершою радянською людиною, яка потрапила у в»язницю за заняття шоу-бізнесом. Він відсидів сімнадцять років, і вирок підірвав його здоров»я.
Наприкінці вісімдесятих Айзеншпіс стає продюсером знаменитої рок-групи “Кіно”. За кілька місяців їхньої спільної роботи популярність “Кіно” суттєво розширилася. У 1991-92 роках Айзеншпіс робить з маловідомої групи “Технологія” головний проект року. В наступні роки Юрій продюсував групу “Моральний кодекс”. Останнім часом на очах у всієї країни виростив талановитого артиста Діму Білана.
Улітку Юрію Айзеншпісу виповнилося шістдесят років. На фестивалі “П»ять зірок” у Сочі, де зібралися практично всі російські артисти і продюсери, Айзеншпіс був переповнений задумами. І ні в кого не було ні найменших сумнівів у тім, що всі його плани обов»язково виповняться.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору