Рівне:

Створення та просування сайтів

З “ВІА Гри” вигнали новеньку

Україна і світ 13-кві, 2006, 12:139 prov 915
Місце довговолосої Христини зайняла яскрава брюнетка Ольга. На суботньому концерті “Фабрика зірок-6” дівочий колектив виступав у новому складі. Для багатьох ця заміна стала повною несподіванкою.
— Христина більше не є солісткою групи, — сказав продюсер колективу Дмитро Костюк. — Вона нам не підійшла. Ви ж бачили кліп “Обмани, но останься”? На мою думку, там усе зрозуміло. Звичайно, дуже важко знайти людину, яка замінила б Надю Грановську. Ми з нею 6 років працювали.
Без Наді Грановської група справді втратила свій колишній імідж. Христина Кац-Готліб, незважаючи на привабливу зовнішність, не мала тієї яскраво вираженої сексапільності, що виділяє “ВІА Гру” серед інших жіночих груп. А новенька солістка, власне, має зовнішність фатальної жінки.
Про дівчину, котра замінила Христину, продюсери поки говорять небагато. Оля з Миколаєва. Їй 20 років. За словами Дмитра Костюка, Ольгу вже можна вважати повноцінною солісткою “ВІА Гри”.
— Ви бачили її виступ на “Фабриці зірок-6”? По-моєму, Оля прекрасно себе показала. Я думаю, вона залишиться в “ВІА Грі” надовго.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору