Рівне:

Створення та просування сайтів

Світлана Лобода поїде на Євробачення

Україна і світ 12-бер, 2009, 16:039 prov 1 173
В Палаці мистецтв “Україна” відбувся фінал Національного відбору “Євробачення-2009”, — повідомляє офіційний сайт Першого Національного каналу. Серед 15 фіналістів під час прямого ефіру глядачі та журі обрали кращого. Переможцем стала Світлана Лобода.
За інтерактивним голосуванням глядачів вона набрала 14 балів, журі також надало 14 балів. За зведеними результатами Світлана Лобода отримала 28 балів. Одностайним рішенням журі і глядачів саме Світлана отримала беззаперечну перемогу, повідомляють організатори національного туру міжнародного конкурсу.
Перемогу співачці приніс вибуховий номер на англомовну композицію артистки “By my Valentine!”
Багатьох шокував ще півфінальний виступ: сексуальна Світлана з’явилася перед публікою верх ногами і, висячи головою вниз, почала співати. Живий виступ артистки всю пісню супроводжувався акробатичними номерами і складними піруетами, а апогеєм виступу стала її віртуозна гра на барабанах.
Зазначимо, що від Росії на “Євробаченні” виступить інша українська співачка — Анастасія Приходько. Раніше вона боролася за участь в конкурсі від України, проте не змогла пройти у відбірковий півфінал.
Після цього продюсер Олена Мозгова заявила, що журі відбіркового етапу допустило помилки і порушення, через які Приходько не пройшла в півфінал. Проведення відбіркового етапу серед українських учасників було тимчасово припинене, а переможниця “Фабрики зірок-7” Приходько була заявлена серед конкурсантів від Росії.
Водночас в Росії перемогу Приходько вважають скандалом, а продюсер співачки Валерії, якій прогнозували перемогу у відбірковому конкурсі, навіть вимагає опротестувати результати голосування. За його словами, виступ української співачки з піснею українською мовою від Росії — це ганьба, — повідомляє УНІАН, Newsru.ua, Donbass.ua.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору