Рівне:

Створення та просування сайтів

Подарунок для знедолених

Актуально 06-жов, 2005, 11:479 prov 934
Минулої суботи на стадіоні “Авангард” вперше в Рівному відбувся благодійний футбольний матч між командами “Рівненського заводу високовольтної апаратури”, “Високовольтного Союзу” (місто Єкатеринбург) та “Нижньотуринського електроапаратного заводу” (місто Нижня Тура).
Зібрані кошти пішли на потреби безпритульних. Крім того, за ініціативою керівництва ВАТ “РЗВА” Рівненському будинку безпритульних високовольтники передали чек на 2 400 гривень.
За словами голови правління ВАТ “РЗВА” Ігоря Ференца, такий благодійний внесок для знедолених дітей заводу не останній.
– Ми добре розуміємо, – зазначив пан Ференц, – у яких складних умовах доводиться виживати закладам подібного типу. Тому залюбки вирішили підв»язати наше корпоративне свято футболу і перетворити його на щось значно масштабніше. Привернути увагу міста до проблем безпритульних. Зі свого ж боку можу запевнити вас, що подібна допомога не остання, оскільки наш завод прийняв рішення взяти шефство над цим будинком безпритульних.
Директор Рівненського будинку безпритульних Микола Паліюк був на стільки розчулений почутим, що ледве зібрався з думками для того, щоб виступити перед загалом.
Діти в свою чергу супроводжували гру вигуками: “Україна”, “Рівне”, “РЗВА – молодець”. А коли наша футбольна команда у двох матчах вийшла переможцем з рахунками 4:0 і 2:0, діти з гордістю кричали: “Наші – перемогли, слава Україні”.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору