Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Рівненської ОДА Віктор Матчук відвідав ТзОВ «РЗВА-Електрик»

Останні новини 03-гру, 2008, 11:219 prov 1 194
Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук відвідав ТзОВ «РЗВА-Електрик» з ціллю налагодити співпрацю із керівництвом підприємства в умовах економічної кризи.
Свій робочий візит губернатор області почав з огляду виробничих дільниць заводу, оснащених новим сучасним обладнанням. Після цього Віктор Матчук провів засідання із генеральним директором ТзОВ «РЗВА-Електрик» Юрієм Кондрачуком та іншими керівниками заводу. Під час наради піднімалися фінансові питання, що стосуються відшкодування ПДВ, обговорювалися поточні проблеми підприємства, питання оптимізації кадрової політики. Губернатор області звернувся до керівництва «РЗВА-Електрик» з проханням максимально зберегти кадровий склад підприємства і не скорочувати працівників. В разі гострої необхідності переводити працівників на неповний робочий день з можливістю збереження робочого місця. На засіданні говорилося про важливість проведення роз'яснювальної роботи із робітниками по питаннях кадрової політики керівництва в умовах кризи.
Віктор Матчук закликав максимально сконцентруватися на поточній ситуації і відкласти вирішення питань модернізації і інвестиційного розвитку підприємства. З Юрієм Кондрачуком губернатор області обговорив ситуацію із завантаженням виробництва на наступний рік і виступив із пропозицією сприяти в забезпеченні заводу замовленнями. Йшлося про можливість налагодити партнерство із потенційними замовниками продукції підприємства в Україні і в Білорусії. Голова Рівненської облдержадміністрації підкреслив, що міський уряд зацікавлений в нормальному функціонуванні такого потужного підприємства, як «РЗВА-Електрик». За словами Віктора Матчука наступного року влада області зробить все, аби не допустити заборгованості по зарплаті на машинобудівних заводах. Єдиний спосіб досягти цього, консолідувати зусилля керівництва підприємств і владних структур області.
Юрій Кондрачук підтримав пропозицію щодо співпраці. Він звернув увагу на те, що на наступний рік керівництво «РЗВА-Електрик» поставило завдання зберегти робочий колектив і забезпечити повне завантаження виробництва, — повідомили з відділу зв’язків з громадськістю ТзОВ «РЗВА-ЕЛЕКТРИК».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору