Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Новини регіону 06-жов, 2005, 11:529 prov 1 115
Юрій Благодир вважає, що Мирослава Семаніва призначили незаконно
Призначення на посаду начальника обласного управління охорони здоров»я Рівненської ОДА Мирослава Семаніва вважає незаконним депутат Рівненської облради Юрій Благодир.
4 жовтня під час засідання сесії облради він подав депутатський запит, у якому просить прокуратуру опротестувати це призначення.
Свої висновки депутат облради основує на тому, що на час призначення (лютий цього року) посада ще не була вакантною. Фактично протягом певного часу в управлінні було два начальники – Семанів та Маслій.
У своєму запиті Юрій Благодир стверджує, що керівництво управління проводить неправильну кадрову політику: необґрунтовано знімаються з посад керівники районних медичних закладів. Чимало з них після цього подають позови до суду та виграють справи.
Підтримали свого колегу всього 27 депутатів. Тобто документ не може вважатися юридично оформленим запитом. Проте голова облради Роман Василишин пообіцяв, що він доручить спеціалістам перевірити оприлюднені факти.

Тепло подорожчає
4 жовтня депутати Рівненської обласної ради розглянули питання затвердження тарифів на надання послуг з централізованого опалення та гарячої води.
Напередодні тарифи, запропоновані керівництвом підприємства “Комуненергія”, були погоджені виконкомом Рівнеради. Одночасно з погодженням нових тарифів виконком просив обласну владу передбачити кошти на покриття витрат на обігрів бюджетних установ – у цьогорічному бюджеті міста такі цифри не враховані.
Більшість депутатів облради цю пропозицію не підтримали, мотивуючи тим, що готується нове законодавство, яким будуть зняті такі моменти. Тобто гроші виділятимуться централізовано.
Після тривалого обговорення депутати прийняли компромісне рішення – просити міську владу розглянути питання про прийняття на баланс міста підприємства “Комуненергія”, щоправда, зі всіма боргами.
Більшістю голосів депутати облради затвердили нові тарифи. З початку опалювального сезону рівняни платитимуть за тепло більше, ніж торік. За централізоване опалення одного квадратного метра житла в опалювальний період населення платитиме 1,7 грн., в міжопалювальний – 60 копійок. За підігрів кубометра води доведеться платити 4,08 грн.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору