Рівне:

Створення та просування сайтів

Облрада вирішила об’єднати Теплотранссервіс та Комуненергію

Актуально 22-чер, 2006, 15:429 prov 1 038
Депутати Рівненської обласної ради ухвалили рішення, яке вже нині самі вони називають історичним. На сесійне засідання було винесене питання «Про комунальне підприємство «Теплотранссервіс» Рівненської обласної ради та комунальне теплопостачальне підприємство «Комуненергія».
За словами виконуючого обов‘язки заступника голови Рівненської ОДА Володимира Новака, перше з них має боргів на 13 млн. грн, друге – на 79 млн. грн. Внаслідок чого обидва з них не можуть розрахуватися за газ та отримати його ліміти на наступний опалювальний сезон. Як повідомив Володимир Новак, вирішення багатьох господарських питань гальмує те, що підприємства виконують одну функцію – дають тепло в помешкання рівнян, а мають різних керівників, бухгалтерів та інженерно-технічних працівників. Тож на пропозицію Рівненської ОДА депутати вирішили утворити на їх базі єдиний майновий комплекс з наступною передачею його із спільної власності територіальних громад області у власність територіальної громади міста Рівного.
За повідомленням голови Рівненської ОДА Віктора Матчука, необхідно шукати способи реструктуризації боргів теплопостачальних підприємств, аби розпочати опалювальний сезон вчасно.
Присутній на сесії міський голова Рівного Віктор Чайка зазначив, що запропонований варіант влаштовує міську владу. Місто, за його словами, готове прийняти ці підприємства «з чистого аркуша».
Такого рішення, за словами екс-голови Рівненської обласної ради Романа Василишина, не вдавалося прийняти депутатам двох попередніх скликань.
Питання «Про комунальне підприємство «Теплотранссервіс» безрезультатно намагалися вирішити депутати впродовж багатьох останніх років. Теплопостачальне підприємство, за даними комунальників, з 1990 року реорганізовувалося чотири рази. При цьому весь час залишалося у власності області.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору