Рівне:

Створення та просування сайтів

«Рівнеоблводоканал» продовжує брати на баланс сільські водомережі

Останні новини 01-кві, 2009, 12:489 prov 1 229
Системи водопостачання сіл Симонів та Франівка Гощанського району відтепер перебуватимуть на балансі обласного комунального підприємства «Рівнеоблводоканал». За відповідних проект рішення депутати обласної ради проголосували на сесії 27 березня.
З проханням забрати водомережі у спільну власність територіальних громад області до голови обласної ради звернулася Симонівська сільрада, яка на своїй сесії 23 березня підтримала відповідне рішення, яке сільські обранці мотивують відсутністю коштів місцевого бюджету на ремонт та обслуговування своїх систем водопостачання. Як пояснив в.о. директора «Рівнеоблводоканал» Вадим Сторожук, взяти на баланс сільські водомережі підприємство погодилося тільки після того, як вони будуть реконструйовані коштом місцевого бюджету, аби ці витрати не лягали на плечі споживачів водоканалу.
Для прийняття вищезгаданих систем водопостачання у спільну власність територіальних громад області за дорученням голови обласної ради буде створено спеціальну комісію.
Довідка: Як ми раніше повідомляли, на ОКП «Рівнеоблводоканал» розглядають можливість прийняти на баланс водопровідні мережі й інших сіл Гощанського району, зокрема, Синьова, Бабина та Підлісок. Передача вказаних мереж на баланс обласного підприємства має вирішить проблемні питання щодо їх утримання та експлуатації.
Крім того, 5 грудня 2008 року Рівненська обласна рада проголосувала рішення № 1052 «Про прийняття у спільну власність територіальних громад області систем водопостачання і водовідведення міста Корця Рівненської області». Як повідомили на ОКП «Рівнеоблводоканал», на підприємстві вивчають економічну доцільність такої передачі, — повідомила прес-служба облради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору