Рівне:

Створення та просування сайтів

У «Рівнеоблводоканалу» з’явився новий керівник.

Останні новини 27-січ, 2009, 16:389 prov 1 345
Керуючись порядком призначення та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад області, що перебувають в управлінні обласної ради, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук видав розпорядження про тимчасове покладання виконання обов’язків директора РОВКП «Рівнеоблводоканал».
На посаду в.о. директора комунального підприємства призначено Вадима Сторожука. Згідно з розпорядженням, він обійматиме посаду на підставі трудового договору (контракту) з 27 січня 2009 року, але терміном, не більше трьох місяців.
Відповідно, розпорядження голови обласної ради від 12 грудня 2008 року №261 «Про тимчасове покладання виконання обов’язків директора Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» втратило чинність. Досі ці обов’язки виконувала головний інженер підприємства Тамара Воронцова.
Новопризначеного керівника «Рівнеоблводоканалу» сьогодні представлять колективу.
Довідка: Вадим Павлович Сторожук народився 5 липня 1973 року в смт. Березне Рівненської області. Закінчив Київський державний лінгвістичний університет та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. До призначення в.о. директора «Рівнеоблводоканалу» працював директором ТОВ «Науково-виробнича компанія «Фінновейт» (м.Київ). Одружений, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору