Рівне:

Створення та просування сайтів

Споживачам Рівневодокалу збільшили тариф на послуги на 12%

Газета СВ 02-кві, 2009, 10:269 prov 1 462
27 березня під час сесії Рівненської обласної ради депутати проголосували за підняття на 12% тарифу з водопостачання на водовідведення для мешканців Рівного, смт Квасилів та сіл Рівненського району. За відповідне рішення проголосувало 54 депутати. Про це повідомила прес-секретар голови обласної ради Юлія Василенко.
По цьому питанню на сесії доповідав в.о. директора Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства “Рівнеоблводоканал” Вадим Сторожук.
“Рівнеоблводоканал” запропонував встановити нові тарифи для населення Рівного, смт Квасилів та сіл Рівненського району — на рівні 2,16 грн, для бюджетних організацій та інших споживачів — 5,49 грн. Для Гощанського району ці цифри відповідно 1,80 грн. та 2,98 грн.
До сьогодні мешканці міста за один кубічний метр водопостачання сплачували 1,9 грн. Востаннє тарифи на воду у Рівному збільшували 1 серпня 2008 року. Водночас питання про передачу системи водопостачання сіл Симонів та Франівка Симонівської сільської ради Гощанського району на баланс РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” зняли із порядку денного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору