Рівне:

Створення та просування сайтів

СМЕРТЬ У ЦИГАРКОВОМУ КІОСКУ

Кримінал 13-жов, 2005, 12:259 prov 931
Жахливе вбивство сталося в Рівному 6 жовтня близько 6 години ранку. Навіть якщо глянути на час та день трагедії, а цифри таки досить забобонні, здається, що немовби не зовсім здорова людина могла це зробити, а якийсь фанатик-сектант.


Так, саме у вищезазначений день і час військовослужбовці, які прибирали територію, помітили, що з цигаркового кіоска, що на вулиці Соборній навпроти військової частини, йшов дим. За словами прокурора-криміналіста Рівненської обласної прокуратури Анатолія Перетятка, на місце події негайно викликали пожежників. Вогнеборці через розбите вікно кіоску побачили частково обгорілий труп дівчини- продавця. Це була зовсім юна 19-річна Юлія С., яка лише тиждень пропрацювала на своєму робочому місці. Зовні все виглядало так, немовби дівчина просто порушила правила техніки безпеки, користуючись електронагрівальними приладами, але в пожежників виникли сумніви щодо того, чи справді все так було, як здавалося.
На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники прокуратури, а також експерти-криміналісти. І справді, на тілі дівчини виявили тілесні ушкодження в області шиї. В подальшому при судово-медичному досліженні встановили причини смерті Юлії. В судово-медичному журналі з»явився запис – механічна асфіксія шляхом здавлення шиї. За даним фактом цього ж дня прокуратура міста Рівного порушила кримінальну справу за пунктом 6 част. 2 статті 115 ККУ – вчинення вбивства з корисливих мотивів. Майже відразу оперативники вийшли на слід нелюда, ним виявився 20-річний Едуард Б., який прихопив із собою з місця злочину гроші, цигарки. Моторошно від того, що це був не просто якийсь наркоман, якому не виставичило грошей на чергову дозу, а добре знайомий юнак, який колись зустрічався із Юлиною сестрою. Тож дівчина сміливо впустила Едуарда до себе в кіоск, поговорили, випили кави і хлопець пішов собі.
Що надалі спонукало його вернутися і вже силою вдиратися в кіоск та відбирати життя молодої дівчини, невідомо. Вже 9 жовтня його затримали правоохоронці, незважаючи на те, що переховувався він у Волинській області.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору