Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 13-жов, 2005, 12:299 prov 1 079
У Нетішині отруїлось майже 500 дітей
Сьомого жовтня до спеціалізованої медичної частини міста Нетішина почали звертатися батьки з хворими дітьми у віці 3-6 років з підозрою на кишкове інфекційне захворювання. Протягом усього періоду за станом на 10 жовтня виявлено 452 хворі дітини з діагнозом “дизентерія”. З них було госпіталізовано 417. 209 дітей виписані на лікування в умовах домашнього стаціонару. Ще 26 перебувають на амбулаторному лікуванні (9 дітей, які лікувалися вдома, перевели на стаціонар). Продовжується патронаж вихованців дитячих дошкільних навчальних закладів міста і за місцем проживання. На сьогодні у стаціонарі перебуває 196 дітей та один дорослий. У 96% дітей перебіг хвороби легкого ступеня тяжкості, 4% – середнього ступеня тяжкості. Переважна більшість дітей потрапила до стаціонару з легким перебігом хвороби. Після антибактеріальної і регідратаційної терапії прояви хвороби зникають. Діти забезпечені медикаментами, харчуванням та іншими необхідними засобами в повному обсязі. Для лікування у домашніх умовах безкоштовно видаються необхідні медикаменти. Тривають протиепідеміологічні заходи, спрямовані на встановлення причин групового захворювання і попередження захворювання серед населення, проходять бактеріологічні дослідження.

Проти Порошенка порушили кримінальну справу
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього секретаря РНБО України Петра Порошенка. Приводом став скандал навколо елітного будинку в центрі Києва. Справу порушено за протидію законній господарській діяльності двох підприємств, що будували будинок по вул. Грушевського, 9-а в Києві, тобто, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 206 Кримінального кодексу України, повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

59-літня росіянка народила первістка
Мешканка селища Лазаревський (Сочі) Світлана Глазиріна в 59-літньому віці народила свою першу дитину. За словами лікарів, хлопчик народився здоровим. Його вага – 3 кг 800 грамів, а зріст – 54 сантиметри. Мама також почувається добре. Жінка до пологів перебувала під наглядом досвідчених лікарів у відділенні патології лікарні Краснодара.
Народити дитину пара Глазиріних вирішила відразу після одруження. Тоді Світлані було 44 роки, а її обранцеві – 42. Але жінці довго не вдавалося завагітніти. Після того, як Глазиріни звернулися до центру репродукції та генетики, їхня мрія здійснилася.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору