Рівне:

Створення та просування сайтів

Розбагатіє на 17 копійок

Актуально 13-жов, 2005, 12:339 prov 1 072
Практично всі документи до Рівненського суду надав голова правління Всеукраїнської спілки ошуканих вкладників та акціонерів України Василь Цинко. Нагадаємо, що він доводить у своєму позові необгрунтованість підвищення тарифів на комунальні послуги. Зокрема, заява подана на адресу Володимира Хомка, директора обласного комунального підприємства “Облводоканал”.
У разі, якщо суд задовольнить позов Василя Цинка, він отримає від підприємства і його директора компенсацію в розмірі 17 копійок. Сума, звичайно, невелика, але коли справа торкається принципу, то вона не має ніякого значення – головне довести, що ти був правий і отримати моральне задоволення.
Ще 2 вересня Василь Цинко написав скаргу Президенту України Віктору Ющенку про неправомірність затвердження тарифів на комунпослуги, але відповіді ще не отримав. Хоча, як він сам говорить, уже чув, що почалася перевірка “Облводоаналу”. Щодо того, якими повинні бути тарифи на комунальні послуги, то пан Цинко впевнений на 99%, що тарифи повинні залишитися такими, як і були, максимум на 10% збільшитися, але не такими, як затвердили на сесії облради. Крім цього Василь Цинко вимагає створення незалежної комісії, в якій найдеться місце і йому, для перевірки фінансового стану “Рівнекомуненергії” з початку її реорганізації та встановлення точних тарифів.
– Якщо я своїми очима побачу всі документи, тоді скажу, що вони справді обґрунтовані. А сьогодні у мене є всі підстави вважати, що вони завищені.
Зараз же затверджені раніше тарифи ще не вступили в силу, бо в суді є заява-позов, і поки суд її не розгляне, новозатверджені тарифи не можуть вводитися. Чи залишаться вони такими, якими були, чи стануть більш високими, невідомо, залишається чекати на рішення суду!
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору