Рівне:

Створення та просування сайтів

Тарифи на воду не піднімуть

Актуально 04-сер, 2005, 10:139 prov 1 081
Тарифи на воду не піднімуть
Якісне та цілодобове водопостачання можливе лише за умови підвищення тарифів. Як запевнив новий директор “Облводоканалу” Володимир Хомко, економічно обґрунтоване підвищення тарифів зовсім невелике – плата за воду – усього 2 гривні на місяць з однієї людини.
Це дасть змогу провести якісну економічну реорганізацію підприємства, яке на сьогодні доведене попереднім керівником до жахливого стану. Без підняття тарифів, за висловом директора “Облводоканалу”, населення не матиме якісного водопостачання.
На сесії міської ради із заявами проти підвищення тарифів на воду виступили соціалісти й комуністи. Їх підтримали соціал-демократи (об’єднані), стримано висловився голова РОО НРУ Валентин Королюк. Він сказав, що навіть, якщо є економічна необхідність підвищувати тарифи, то з цим поспішати не варто. Фракція НСНУ також проти підняття цін на воду на нинішньому етапі. Перш, аніж піднімати ціни на воду, як заявив журналістам напередодні керівник Рівненської міської організації НСНУ Віктор Матчук, має бути виконане рішення про передачу водопостачального підприємства у підпорядкування міста.
Отож, долю підприємства і рівнян остаточно вирішило поіменне голосування. Із дійсних 43 бюлетенів за підвищення тарифів проголосували 16 депутатів, проти – 15, а 12 – вирішили утриматися від прийняття будь-якого рішення. А відтак – ухилення від рішення – це також рішення.
Людмила МАРЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору