Рівне:

Створення та просування сайтів

І знову брати Кличко

Спорт 13-жов, 2005, 12:499 prov 1 038
Розслідування ФБР з приводу завершення бою за звання чемпіона світу за версією WBO у суперважкій вазі між Володимиром Кличком і Лаймоном Брюстером, який відбувся у квітні 2004, року ще продовжується. Про це заявив український боксер.
Той поєдинок завершився у п»ятому раунді технічною поразкою Володимира Кличка. Після бою аналізи Володимира показали, що в його крові вміст цукру у чотири рази перевищує норму. Це викликало багато питань, у тому числі у співробітників ФБР. Щоправда, нової інформації з приводу цього розслідування у Володимира Кличка не вдалося отримати.
А чемпіон WBO у суперважкій вазі Леймон Брюстер недавно довів свою приналежність до еліти дивізіону, одержавши в Німеччині вражаючу перемогу над німецьким албанцем Луаном Краснічім. “Я знав, що повинен відправити його в нокаут, щоб перемогти, – розповів Брюстер в інтерв»ю сайту Fighters-of-faith.com, натякаючи на упереджене суддівство й той факт, що двобій проходив у день пам»яті легенди німецького боксу Макса Шмеллінга. – З божою допомогою мені це вдалося”.
На питання про те, з ким би він хотів провести свій наступний двобій, Брюстер відповів: “Подивимося, чи пройде Віталій Кличко Хасіма Рахмана. Якщо Кличко справді сильний, то він буде наступним, а я заволодію поясом WBC”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору