Рівне:

Створення та просування сайтів

Дату попередньо визначено

Спорт 25-сер, 2005, 16:429 prov 1 361
Найімовірнішою датою проведення поєдинку, в якому чемпіон світу з боксу за версією Міжнародної боксерської Ради (WBC) у суперважкій категорії, українець Віталій Кличко захищатиме свій титул у бою проти Хасіма Рахмана, вважається 12 листопада цього року.
Місцем його організації може стати американський Лас-Вегас. Водночас, за непідтвердженою інформацією, табір Кличка-старшого пропонує провести поєдинок проти Рахмана у Німеччині.
Слід додати, що напередодні промоутерська компанія Top Rank, яка належить Бобу Аруму, несподівано виграла конкурс заявок на проведення вищезгаданого двобою. Запропонований Top Rank 12,1 млн. не вдалося “перекрити” ні Дону Кінґу, який пропонував 11 млн., ні промоутерській компанії братів Кличків K2 Promotions, ставка якої була ще на 0,3 млн. менша.
Гонорар за цей чемпіонський бій буде розділений у співвідношенні 65/35 на користь Кличків, який встановила WBC спеціально на цей поєдинок (зазвичай при зустрічі чинного чемпіона і тимчасового чемпіона гонорар ділиться у співвідношенні 55/45).
За наперед винесеною WBC ухвалою 65 відсотків із суми призового фонду одержить Віталій Кличко, інші 35 відсотків – Хасім Рахман. Для українця 7,8 мільйонів доларів буде найбільшим гонораром у професійній кар»єрі. Радник Кличка-старшого Шеллі Фінкель зізнався, що надзвичайно задоволений тим, як завершився тендер.
Тепер до 31 серпня Аруму належить внести до фонду організації поєдинку 10 відсотків від заявленої суми. Провести сам бій він повинен до кінця поточного року, але вже відомо, що найбільш вірогідними датами є 12 або 19 листопада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору