Рівне:

Створення та просування сайтів

КЛИЧКО – РАХМАН: “ЗНАЙТИ І ЗНИЩИТИ!”

Спорт 22-вер, 2005, 12:329 prov 1 363
Саме таку назву дали організатори двобою, який Віталій Кличко проведе 12 листопада в лас-вегаському “Thomas & Mack Center”, захищаючи свій пояс чемпіона світу за версією WBC проти тимчасового володаря цього титулу Хасіма “The Rock” Рахмана.
19 вересня був даний офіційний старт промоушену цього двобою. Прес-конференція, що відбулася в лос-анджелоському “Beverly Hills Hotel»s Crystal Ballroom”, стала першою із трьох прес-конференцій, які Віталій Кличко та Хасім Рахман проведуть на цьому тижні, також в Атлантік Сіті і Лас-Вегасі.
Однак особливістю цієї прес-конференції стало те, що Віталій і Хасім були вперше офіційно представлені один одному в якості суперників та мали можливість висловити все, що накипіло в душі, безпосередньо дивлячись один одному в очі.
Після виступів голови промоутерської компанії “Top Rank” Бобі Арума та менеджера Хасіма Рахмана Стіва Нельсона настала черга Хасіма Рахмана:
– 12 листопада ви станете свідками мого тріумфу. Я поки володію тимчасовим титулом чемпіона світу за версією WBC, але у двобої із Кличко по праву буду володіти титулом, який повинен належати мені. Я не ухиляюся від двобоїв і завжди готовий вийти на ринг проти великих боксерів, тому що свою силу можна довести в тільки в поєдинках із сильними суперниками. З нетерпінням чекаю можливості вийти в ринг проти Віталія та нокаутувати його. Настав мій час і я доведу, що саме я є найсильнішим бійцем суперважкого дивізіону.
Потім до мікрофону підійшов Віталій Кличко:
– Насамперед я хочу вибачитися перед любителями боксу за настільки довгу паузу. Нічого не поробиш... Травми є невід»ємною частиною боксу. Однак я на всі 100% готовий повернутися в ринг і показати відмінну фізичну форму, відмінну підготовку у двобої з Рахманом.
У цей час Рахман піднявся зі свого місця та зник за сценою. Віталій трохи здивовано супроводив його відхід очими та продовжив:
– Я багато читав про заяви Рахмана, у яких він казав про те, що я ухиляюся від двобою з ним. Але тепер я готовий зустрітися з ним у ринзі...
У цей час перед сценою з»явився Хасім, одягнений у фартух, а на голові Хасім мав ковпак кухаря. В руках він тримав тацю, на якій стояла тарілка з пошматованою куркою. Це викликало в залі сміх. Рахман урочисто підійшов до Віталія та... підніс йому настільки незвичайний подарунок. Віталій, посміхнувшись прийняв його і, подякувавши Рахману, нахилився до мікрофона, запитав боксера, чи сам він цю курку готував. Одержавши від Хасіма негативну відповідь, Віталій, глянувши на годинник, сказав:
– Я не знаю, як цю справу назвати – сніданком, обідом або вечерею... Але я не бачу десерту. Так що я тобі піднесу десерт в ринзі вже 12 листопада!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору