Рівне:

Створення та просування сайтів

Без видимих зусиль

Спорт 15-бер, 2007, 16:089 Lobanovskiy 1 095
Володимир з’явився на прес-конференції, приблизно через сорок хвилин після закінчення двобою. Журналістська братія зустріла Володимира та Емануеля Стюарта оваціями.

Володимир Кличко:

— Я дуже відповідально готувався до цього двобою. Вже в першому раунді був здивований тим, що Рей був досить повільним. Після того струсу повітря, що Рей влаштував перед двобоєм, а також після того як він виглядав у своєму останньому двобої проти Султана Ібрагімова, я очікував від нього швидких та агресивних дій. Мої удари лівою збоку були одночасно дуже жорсткими та потужними. Я був досить здивований тим, що Рей мав можливість підвестися до того, як рефері закінчить рахунок.

Моєю наступною метою, вже цього року є проведення двобою проти Миколи Валуєва. Однак із усіх проблем, серед яких існує розбіжність інтересів між боксерськими організаціями, головною є те, що Дон Кінг — основний учасник переговорного процесу. Втім, я впевнений у тому, що промоутер Валуєва зацікавлений у тому, щоб його підопічний провів об’єднавчий двобій. 14 квітня Миколі треба буде провести захист свого титулу проти Руслана Чагаєва. Сподіваюся, Микола успішно захистить свій пояс чемпіона. Я дуже хочу провести двобій саме проти Валуєва, оскільки він найбільш відомий та сильний суперник.

Вже після прес-конференції вдалося отримати коментар Миколи Валуєва, котрий готується до свого двобою проти Руслана Чагаєва:

— Я вже, напевне, сто разів відповідав на запитання про проведення двобою проти Володимира Кличка. Тому не скажу нічого нового. У мене є бажання провести двобій проти Володимира, я готовий вийти у ринг проти нього в будь-який час, у будь-якому місці. Все залежить, від мого промоутера. Поки ж я повністю сконцентрований на моєму двобої проти Руслана Чагаєва.

Віталій Кличко, який несказанно радів перемозі свого молодшого брата, не намагався приховати свого задоволення:

— Володимир був краще готовий до цього двобою, перебуваючи в чудовій фізичній, функціональній та психологічній формі. Остін не мав навіть шансу на перемогу. Володимир побачив помилку свого суперника та миттєво зумів не тільки оцінити ситуацію, але й прийняти єдине правильне рішення. Захист Остіна був однією суцільною дірою, у яку Володимир і вбив свої бокові удари лівою. Я ані секунди не сумнівався в перемозі мого молодшого брата, хоча недооцінювати сили суперника ніхто з нас не збирався. Також робить приємність і те, що своєю перемогою Володимир зруйнував плани Дона Кінга на взяття під свій повний контроль суперважкого дивізіону.

— Остін вийшов у ринг проти Володимира, більше піклуючись про свій захист. Однак проти сильного чемпіона він, сповідаючи такий стиль, просто не мав шансу перемогти, — заявив Леннокс Льюіс, охарактеризувавши перемогу Володимира, і також не оминув можливості відповісти на запрошення Віталія на проведення проти нього повторного двобою. — Я не збираюся повертатися у ринг. Я дав слово та буду його тримати. Хоча, я здивований поверненням Віталія, оскільки він раніше говорив про те, що якщо й повернеться у ринг, то тільки лише заради двобою проти мене.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору