Рівне:

Створення та просування сайтів

Кличко готується до бою

Спорт 09-бер, 2006, 13:149 prov 955
У вівторок Володимир Кличко прибув на Мальорку, де й проведе наступні шість тижнів підготовки до двобою проти володаря титулу чемпіона світу за версією IBF у важкій вазі Кріса Бьорда, що відбудеться 22 квітня на ринзі, встановленому в центрі чотирнадцятитисячної “SAP-Arena”, міста Маннхайм.
Перший етап підготовки Кличка-молодшого до бою з Бьордом підходить до завершення. Відповідно до планів тренера Володимира Емануеля Стюарда, для того, щоб українець був готовий фізично та функціонально до головного етапу підготовки, де в спарингах напрацьовується і шліфується тактичний та бойовий досвід, залишився один тиждень.
Разом з Емануелем Стюардом Володимир також очікує і десант спаринг-партнерів.
Володимир Кличко:
— Ми постаралися зібрати для спарингів кращих хлопців, які можуть повторити стиль ведення бою Крісом Бьордом. Хоча, треба зізнатися, зробити це було досить складно. Але впевнений, що кваліфікація моїх спаринг-партнерів буде достатньою, щоб належним чином підготуватися до двобою.
Минулі кілька тижнів я переглянув відеозаписи більше двадцяти двобоїв за участю Кріса Бьорда. Це були його ранні двобої, а також бої останніх п»яти років. Те ж саме робив і Емануель Стюард. Тепер нам треба буде спочатку порівняти наші спостереження, а потім вже разом виробити ту стратегію та тактику, що і приведе мене до перемоги.
Костя Цзю танцює на австралійському телешоу
Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) Костя Цзю продовжує успішно виступати в австралійському телешоу “Танець з зіркою”. У другому турі конкурсу спортсмен разом зі своєю російською партнеркою Людмилою Кройтор станцював румбу і здобув повагу журі.
— Знаєте, цього разу вийшло куди краще, ніж тиждень тому. І судді були прихильніші, в сумі дали 27 балів, — розповів Цзю. Всі надходження, отримані від програми, передаються до фонду допомоги сім»ям, які цього потребують, і дітям.
Цікаво, що успіхи Цзю в танцях радують його тренера Джоні Льюіса. Наставник не хотів би, щоб його підопічний повертався на ринг:
— Я з жахом думаю про те, що коли-небудь Костя підійде до мене і скаже: “Джоні, я знову готовий битися”. Ми трохи говорили про це, і він знає мою думку. Але, боюся, цього може стати недостатньо. Я не хочу, щоб Костя розпочинав ще одну війну — Австралія і так гордиться ним. Він давно вже всім все довів. Краще нехай зосередиться на танцях.
Тривога Льюіса пояснюється тим, що останнім часом посилюються чутки, що штаб Цзю готує матч-реванш із Забою Джудою, якого росіянин нокаутував ще в 2001 році і став тоді абсолютним чемпіоном у першій напівсередній вазі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору