Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 20-жов, 2005, 09:589 prov 1 047
Смертельна цигарка
Вже вкотре гинуть люди через необережність при палінні, але ні застереження пожежників, ані ролики по телевізору не дають бажаного ефекту. Так, 15 жовтня в селищі міського типу Оржів Рівненського району внаслідок пожежі в приватному будинку загинув 52-річний Сергій Д., житель цього ж містечка.

Отруєння
11 жовтня о 19.00 в реанімаційне відділення Костопільської ЦРЛ з діагнозом отруєння невизначеною речовиною госпіталізовали жителя міста Костополя Владислава П., 2004 року народження. Стан потерпілого після надання медичної допомоги – середньої важкості.

Зарізав земляка
Близько сьомої години ранку 15 жовтня у Здолбунівську ЦРЛ госпіталізувала з ножовим пораненням грудної клітки 20-річного жителя цього ж райцентру Олександра К. На жаль, медикам врятувати життя молодого чоловіка не вдалося. Через добу він помер. Правоохоронці вже встановили, що тілесні ушкодження йому заподіяв на вулиці Здолбунова 35-річний місцевий житель Ігор Л., якого зараз розшукує міліція.

Озброївся по повній
Працівники міліції, проводячи рейд із виявлення незаконної зброї, завітали до будинку 35-річного жителя Радивилова. У садибі господаря вони виявили
саморобний вогнепальний пристрій для стрільби патронами 5, 6 міліметра, а у хліві його господарства – саморобні шпагу та шаблю.

Повернули машину росіянину
В ніч на 13 жовтня у селі Великий Олексин Рівненського району був викрадений автомобіль марки “Газ – 32762”, який належить громадянину Російської Федерації Олегу М. Працівники міліції зуміли затримати цей автомобіль на вулиці Дворецькій у Рівному, угонщиком виявився 20-річний житель цього ж села.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору