Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 27-жов, 2005, 10:409 prov 1 076
Заборону на продаж ліків без рецептів відклали
Міністерство охорони здоров»я перенесло введення в дію наказу про заборону продажу рецептурних ліків без рецептів з 20 жовтня 2005 року на 1 червня 2006 року. Про це повідомив у п»ятницю, 21 жовтня, представник МОЗ.
За його словами, рішення про перенесення введення в дію наказу на такий великий період часу було прийняте для того, щоб зробити його максимально ефективним і правильним.
– Цей наказ (№360) кращий, ніж чинний, але не найкращий, – зазначив представник міністерства.
Відразу після свого призначення на минулому тижні новий міністр охорони здоров»я Юрій Поляченко призупинив дію наказу МОЗ про продаж більшості медичних препаратів за рецептами. Цей наказ, підписаний колишнім міністром охорони здоров»я Миколою Поліщуком, повинен був набути чинності з 20 жовтня.

В п»ятірці нових святих – двоє львів»ян
23 жовтня на площі святого Петра у Ватикані Папа Римський Бенедикт ХVI проголосив про причислення до лику святих п»яти священиків – визначних діячів католицької церкви, серед них двоє священиків, діяльність яких була безпосередньо пов»язана зі Львовом.
23-27 червня 2001 року, Папа Римський Іван Павло ІІ під час перебування в Україні беатифікував Йозефа Більчевського та Зигмунда Гораздовського, що стало першим кроком до проголошення їх святими.

Лех Качинський – президент Польщі
Виборча комісія Польщі в понеділок, 24 жовтня, заявила, що перемогу на президентських виборах, які відбулися напередодні, здобув мер Варшави, один із лідерів консервативної партії “Право і справедливість” Лех Качинський. За результатами підрахунку 100% бюлетенів, Качинський здобув підтримку 54, 04% виборців, а його опонент – голова партії “Громадянська платформа” Дональд Туск – 46% голосів.
Явка виборців сягнула 51%.

“Криворіжсталь” продали за 5 мільярдів доларів
Аукціон закінчено. Переможець – корпорація MITTAL STEEL GERMANY GMBH. Ціна – 24 млрд. 200 млн. гривень, що у 2.5 рази вище від початкової ціни та у 6 разів (!!!) вище за минулорічну ціну продажу цього підприємства людям, наближeним до Кучми і Януковича.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору