Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 20-жов, 2005, 09:509 prov 925
Генконсул РФ ознайомився з інвестиційними перспективами Рівненщини
Голова Рівненської обласної ради Роман Василишин і генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв обговорили перспективи співпраці.
У ході розмови було порушено низку суспільно значущих питань, зокрема й проблемних у взаємовідносинах з РФ. Загалом, за обсягами зовнішньої торгівлі Росія посідає перше місце серед понад 90 країн-партнерів Рівненської області. Обсяги прямих інвестицій становлять майже 18 млн. доларів, або чверть від загальної суми інвестиційних надходжень. З партнерами в РФ співпрацюють понад 70 підприємств Рівненщини.
На зустрічі обговорювалися можливі шляхи подальшого розвитку співпраці, зокрема у торговельно-економічній сфері, регіональному співробітництві, виконанні розроблених до 2007 року відповідних програм. Консул, який не так давно отримав це призначення, побував з ознайомлювальною поїздкою на Рівненщині.

Піскун потрапив до лікарні
Колишній Генеральний прокурор Святослав Піскун перебуває на лікуванні в Києві, передає Інтерфакс-Україна, посилаючись на повідомлення добре поінформованого джерела. За його даними, Святослав Піскун проходить амбулаторне лікування в одній з лікарень Києва і поки не може спілкуватися з представниками ЗМІ. “Святослав Михайлович зараз у лікарні на процедурах”, – повідомив він.
Нагадаємо, що 14 жовтня Президент Віктор Ющенко звільнив Святослава Піскуна з посади Генерального прокурора.

У Туреччині зареєстрували два сильних землетруси
У Туреччині в понеділок, 17 жовтня, було зареєстровано три сильних землетруси. Епіцентр усіх підземних поштовхів був у Егейському морі неподалік від міста Ізмір.
Останній землетрус магнітудою 5,6 за шкалою Ріхтера зареєстровано о 12:49 за місцевим часом. Два попередніх було зареєстровано о 08:45 (магнітуда 5,7) і о 12:45 (магнітуда 5,9). О 12:45 сила підземних поштовхів сягнула 5,9 бала за шкалою Ріхтера. Землетрус частково зруйнував кілька будинків. Перший землетрус почався о 8:45 за місцевим часом, відразу після нього були так звані афтершокові поштовхи – 4,1 і 3 бали за шкалою Ріхтера. Повідомляють, що люди в паніці вибігали на вулиці, вистрибували з вікон. У низці населених пунктів провінції Ізмір є незначні руйнування – подекуди ушкоджено стіни та дахи будинків, вибито шибки. Влада повідомляє, що там частково завалилися кілька будинків. Муніципалітет Ізміра оголосив про закриття всіх навчальних закладів до усунення небезпеки обвалення будинків. Даних про людські жертви поки що немає. Поштовхи були відчутними також на грецьких островах Чіос, Самоз та Ікаріа.

У Донецькій області автомобіль збив насмерть інспектора ДАІ
На автомобільній трасі біля Краматорська Донецької області автомобіль “Газель” збив насмерть інспектора Державної автомобільної інспекції в Донецькій області, передають Українські новини. Трагедія сталася в неділю, 16 жовтня. Як повідомили в МВС, водій “Газелі” – мешканець Краматорська, працівник приватного підприємства – не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя, де інспектор дорожньо-патрульної служби, 35-літній прапорщик міліції Роман Зубрицький, складав адміністративний протокол про порушення правил дорожнього руху з боку водія таксі ПП “Таксі-067”. 24-літній таксист, місцевий мешканець, також загинув унаслідок наїзду від смертельних травм.

Міністр охорони здоров»я призупинив наказ про продаж більшості ліків за рецептами
Міністр охорони здоров»я Юрій Поляченко призупинив дію наказу свого попередника Миколи Поліщука про продаж більшості ліків за рецептами, повідомляє “5 канал”.
Відтак більшість популярних ліків знову продаватимуть вільно, тобто не за рецептами.
Крім того, новий міністр анулював наказ про скорочення кількості медичних спеціальностей та про збільшення терміну інтернатури. Як повідомляв УНІАН, наказ Міністерства охорони здоров»я щодо правил виписування рецептів, порядку відпуску лікарських засобів мав вводитися у дію з 20 жовтня 2005 р. Передбачалося, що після його вступу у дію близько 60% лікарських засобів можна буде придбати в аптеках України виключно за рецептами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору