Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному стартує конкурс краси Королева РДГУ-2009

Актуально 19-лют, 2009, 14:379 prov 1 466
Завершується підготовка до фіналу університетського конкурсу краси “Королева РДГУ-2009”. Про наміри перевершити цьогорічним шоу торішній конкурс організатори заявили ще у грудні 2008 року. Цьогоріч за корону переможниці змагатимуться 10 представниць факультетів Рівненського державного гуманітарного університету.
Як розповіла голова оргкомітету конкурсу “Королева РДГУ” Анастасія Бондар — учасницями конкурсу цього року стануть 10 студенток: Ірина Мельник, Марія Дубарець, Ольга Вибач, Уляна Азарова, Олена Охрімчук, Анна Примак, Оксана Оверчук, Наталія Мельничук, Віра Кондратюк, Анастасія Живюк.
Хоч дівчата змагаються тільки в університетській першості, проте модельну муштру їм за три місяці підготовки довелось пройти як на всеукраїнському конкурсі. Дівчат не тільки вчили дефіле, умінню вправно поводитись на сцені, акторській майстерності, а й залучали до громадських акцій. Так дівчата стали учасницями і волонтерами антиСНІДових акцій, долучились до вшанування пам»яті героїв Крут, навіть на знак скорботи голодували декілька днів. Допомагали конкурсантки й діткам — до дня Святого Миколая провели благодійну акцію “Подаруй свято дітям” та відвідали Тучинську школу-інтернат. Окремою родзинкою стала фотосесія з молодим фотографом Дашою Гаврюсєвою.
— Зараз дуже багато зусиль докладаємо до проведення фінального шоу, яке відбудеться 24 лютого в Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі, — розповіла Анастасія Бондар. — Плануємо декілька оригінальних виходів дівчат, зокрема буде презентаційний вихід, вихід в образах, купальниках та вечірніх сукнях. Про це можна багато розповідати, але краще повністю побачити шоу уже 24 лютого. Тим паче що дефіле дівчат будуть доповнені виступами молодих рівненських виконавців та гуртів, — повідомила прес-служба оргкомітету.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору