Рівне:

Створення та просування сайтів

ВІДОМИЙ У ЧЕРНІВЦЯХ АДВОКАТ НАМАГАВСЯ ЗГВАЛТУВАТИ ПІДЛІТКА

Україна і світ 03-лис, 2005, 11:569 prov 1 270
Шевченківський районний суд міста Чернівці випустив під заставу чоловіка, який підозрюється у спробі згвалтування 14-річного підлітка.
Як повідомляє Чернівецька телекомпанія “ТВА”, підліток разом зі своїм товаришем підробляли, прибираючи під»їзди у житлових будинках. Наприкінці жовтня мешканець будинку, в якому прибирали хлопці, попросив одного з них прибрати у нього в квартирі. 14-літній підліток з багатодітної сім»ї погодився, оскільки чоловік обіцяв добре заплатити за роботу.
Як зазначає телекомпанія, закінчилося все тим, що “оголений хлопець з криками вибіг з квартири чоловіка”. Батьки хлопчика того ж дня звернулися до міліції, яка оперативно затримала підозрюваного. За даними джерел у правоохоронних органах, 29-річний підозрюваний у згвалтуванні – добре відомий у Чернівцях науковець, член Асоціації адвокатів Чернівецької області, який викладає в одному з буковинських вузів.
В управлінні МВС у Чернівецькій області повідомили, що чоловік звинувачується за двома статтями Кримінального кодексу України, і за однією з цих статей йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.
Через два дні після затримання підозрюваного відбулося судове засідання, яке провів особисто голова Шевченківського райсуду Чернівців В.Данилюк, і підозрюваного відпустили з-під варти під заставу у 8,5 тис. грн.
Водночас прокурор Шевченківського району Олександр Іванюк вже подав апеляційну скаргу на перегляд рішення суду щодо запобіжного заходу. В інтерв»ю телеканалу “ТВА” він заявив, що апеляція викликана тим, що після такого випадку він як прокурор “не має гарантій, що це не може статися в майбутньому. Тим більше, що підозрюваний працює у навчальному закладі”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору