Рівне:

Створення та просування сайтів

Більше третини сарненчан не знають своїх депутатів

Актуально 17-лис, 2005, 12:319 prov 1 184
У першу чергу хочемо вибачитися перед читачами за те, що результати опитування друкуємо із деяким запізненням. Це викликано тим, що анкети окремих респондентів “блукали”, несвоєчасно потрапили до редакції “Провінційної газети плюс”.
Отож, відразу хочемо попросити уважніше адресувати листи. На них не обов»язково вказувати своє прізвище та ініціали, достатньо написати лише номер угоди про співпрацю. Ті сарненчани, котрі з якихось причин ще не надіслали один примірник угоди у редакцію, – будь ласка, надішліть його разом із відповідями на запитання анкети №2.
Про що ж засвідчили результати опитування? Перш за все про те, що сарненчани цікавляться політикою, є прихильниками нацоціонально-демократичних сил. Як видно із діаграми, найбільше шанувальників на теренах Сарненщини має Народний Союз “Наша Україна” та ВО “Батьківщина”. За них віддали свої голоси відповідно 22 та 21,3 відсотка опитаних. Зі значним відставанням від лідерів третю сходинку займає Народний Рух України. Трохи більше за півтора відсотка респондентів вважають популярними у Сарнах і Партію Зелених України та Пору.
Вражає одностайність опитаних щодо недоторканості місцевих депутатів, тим більше, що третина – є народними обранцями. 97 відсотків опитаних висловились проти недоторканості місцевих депутатів. Така ж одностайність характерна й для віку кандидата на міського голову. Лише 5 відсотків вважає, що він повинен бути віком до 40 років, решта за те, щоб майбутній мер був старший 40.
А ось відповіді на останнє запитання анкети засвідчили про не надто велику популярність депутатів місцевих рад. Двадцять три відсотки опитаних не знають “своїх” депутатів обласної ради, 25,7 – районної, 30,74 – міської ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору