Рівне:

Створення та просування сайтів

Вимагають скасувати талон до посвідчення водія

Кримінал 17-лис, 2005, 12:349 prov 1 654
Нещодавно до Верховної Ради України був поданий законопроект, яким МВС України хоче узаконити існування талону до посвідчення водія, який є лише в нашій державі.
У жодній іншій цивілізованій європейській країні такого документу немає. Нині талон до посвідчення водія залишається одним із найпоширеніших способів вимагання хабарів працівниками ДАІ, чим значно ускладнює ефективність боротьби з корупцією в органах Державтоінспекції. Тому для припинення такого ганебного явища в ДАІ потрібно не допустити прийняття цього законопроекту та скасувати підзаконні нормативно-правові акти, які запровадили незаконний талон до посвідчення водія. Про це повідомив 14 листопада член Рівненської громадської організації “Спілка водіїв” Святослав Дубов.
Юристи “Спілки водіїв” підготували звернення, яке буде направлене до Генпрокуратури та народних депутатів України. У зверненні до Генеральної прокуратури подане прохання винести протест на постанову Кабміну та накази МВС, які запровадили талон до посвідчення водія. У листах до нардепів висловлюється пропозиція не допустити “узаконення” цього документа.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору