Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 24-лис, 2005, 12:549 prov 950
Здолбунів
Нещодавно відбулася науково-практична конференція на тему “Регіональні проблеми користування і відтворення природних ресурсів Рівненщини, створення Волинсько-Подільського Національного Парку “Волинь”.

Дубно
18 листопада у селі Верба відбулись урочистості з нагоди відзначення 100-ліття місцевої загальноосвітньої школи та 30-річчя відкриття нового приміщення навчального закладу. Голова райдержадміністрації О.Козак презентував колективу ЗНЗ музичний центр, районний відділ освіти – комплект меблів для шкільної їдальні.

Сарни
Нещодавно відбулось відкриття відремонтованої дороги на проміжку траси Київ-Сарни-Ковель. Відновлення дорожнього полотна протяжністю близько п»яти кілометрів здійснюється за новою технологією, розробленою і затвердженою Міністерством транспорту України та Укравтодором. Нова влада на цей проект виділила достатньо коштів і залучила найкращу техніку в Європі, аналоги таких машин працюють також в Румунії та Німеччині. Спеціальна лабораторія постійно стежить за процесом. Загалом цього року на ремонт доріг в області бюджетом передбачено на 17 мільйонів гривень більше, ніж в попередні роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору