Рівне:

Створення та просування сайтів

Батька забив за цигарку?

Кримінал 27-лют, 2009, 12:289 prov 1 184
14 лютого 2009 року в чергову частину Млинівського районного відділу внутрішніх справ з Острожецької дільничної лікарні надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків села Ярославичі Млинівського району помер 59-річний Стефан.
– Під час огляду трупа було виявлено тілесні ушкодження, а при проведенні судово-медичного дослідження встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку, – розповідає заступник начальника Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області Микола Шевчук. – Провівши необхідні слідчо-оперативні заходи, працівники райвідділу встановили, що 14 лютого потерпілий разом із сином розпивали спиртні напої, після чого між ними виник конфлікт, і син побив батька. Завдані тілесні ушкодження призвели до смерті.
Однак Стефан помер не відразу. Невдовзі після „розборок” він ліг поряд із дружиною на ліжко та заснув. Юрій також поплентався спати до іншої кімнати. Увечері прийшов сусід покликати хлопця на весілля, він і побачив, що батько не дихає…
Слідчі Млинівського РВ УМВС порушили за даним фактом кримінальну справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Юрія взяли під варту. Проводиться досудове слідство.
Підозрюваний на допитах розповів, що усе сталося через… цигарку. Він попросив у Стефана закурити, той йому відмовив, за що Юрій вирішив „віддячити” стусанами. У селі ж говорять, що між Стефаном та його 23-річним сином ще кілька років тому пробіг чорний кіт. Їх посварило „шерше ля фам”.
– В той час, як вони „чубилися”, мене вдома не було, – розповідає дружина загиблого Ніна. – То було свято Валентина. Я саме пенсію отримала, пішла хліба купити і ще дечого… Мої чоловіки і раніше, бувало, гиркалися, але ніколи не билися. Чому сварилися? У Юри була жінка, набагато старша за нього, вони вже, кажуть, зустрічалися зо три роки. Вона свого чоловіка поховала. Має двох синів, таких, як мій… Я була проти, але знаєте, як то мати і жінка… могла змиритися.
– А Стефан стільки разів казав до Юри: „Не треба, навіщо воно тобі!” – втрутилася у розмову мати загиблого Софія. – Загалом же обидва жили нормально, як батько з сином. Та й випивали не так часто – в основному на свята…
Та цьогорічне свято усіх закоханих стало для одного з них останнім у житті, а для іншого, найімовірніше, – останнім на волі щонайменше на найближчих сім років.
Марина НОНКА,
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору