Рівне:

Створення та просування сайтів

Через необережне паління загинуло дві людини

Кримінал 27-лют, 2009, 12:309 prov 1 049
Зранку 18-го лютого до чергового диспетчера Гощанського райвідділу МНС надійшло повідомлення про пожежу в селі Бабин. На місце виклику негайно виїхав черговий караул рятувальників.
Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці виявили на подвір’ї бездиханне тіло чоловіка. На жаль, медичної допомоги людина вже не потребувала. Як згодом з’ясувалося, загиблим виявився громадянин Микола, 1960 року народження. Чоловік ніде не працював та зловживав спиртним. І в переддень трагедії Миколу бачили напідпитку. Очевидно, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, загиблий заснув із запаленою цигаркою, що і призвело до трагічного кінця.
Майже аналогічна трагедія трапилася того ж дня в місті Костопіль. Близько восьмої години вечора пожежно-рятувальний підрозділ МНС міста мчав на виклик до вулиці Донецької, 4а. Увійшовши до вщент заповненої смертоносним димом кімнати, вогнеборці виявили на ліжку тіло молодого чоловіка, який не подавав жодних ознак життя. Ліквідовувати пожежу не довелося, адже її просто не було, в кімнаті лише тліли матрац та постіль. Після детального огляду місця було встановлено, що загиблий, 29-річний Олександр, заснув із палаючою цигаркою. Непомітно недопалок випав з рук на постіль та почав тліти, виділяючи чадний дим. У чоловіка не було жодних шансів вижити, адже достатньо лише кількох вдихів, щоб знепритомніти та загинути. Цей громадянин також ніде не працював і полюбляв „оковиту”.
Застереження рятувальників, на жаль, не усвідомлюють громадяни, котрі полюбляють зловживати спиртними напоями. Так, з початку року в Рівненській області трапилося 140 пожеж, внаслідок яких загинуло 16 громадян, з них 2 дитини. Основними причинами виникнення пожеж залишаються необережне поводження з вогнем та порушення правил експлуатації приладів пічного опалення і електроустановок.
Дмитро МЕЛЬНИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору