Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 15-гру, 2005, 13:249 prov 976
ТРАВМУВАВ ТЕПЛОВОЗ
11 грудня близько 6.00 на залізничній станції Обарів у Рівненському районі під час передачі службових документів машиністу тепловоза, який рухався, травмувалася працівниця залізничного цеху ВАТ”Рівнеазот” 44-річна Алла Б. Потерпілу з діагнозом закритий перелом лівого бедра, гематома голови доправили до Рівненської ЦМЛ в стані середньої важкості.

СМЕРТЬ ПІШОХОДА
Минулого тижня в місті Рівне водій легкового автомобіля В. здійснив наїзд на пішохода 40-річного Б. Внаслідок отриманих травм пішохід загинув на місці ДТП.

УГОН ТАКСІ
Під час переслідування на вулиці Енергетиків у Рівному інспектори ДАІ затримали автомобіль “ГАЗ-3110” (радіотаксі служби 059), в салоні якого перебували 31-річний Павло М. та його брат 21-річний Юрій. Вони, погрожуючи ножем таксисту 21-річному Роману Л., незаконно заволоділи його автомобілем. Братів-розбійників доставили до Рівненського МВ УМВС, де ті дають пояснення своєму вчинку.

ЗАГОТІВЛЯ ЯЛИНОК РОЗПОЧАЛАСЯ
Інспектори ДАІ зі спеціальним підрозділом “Кобра” на автодорозі Київ-Ковель зупинили автомобіль “Камаз-5320” під керуванням 41-річного Михайла Ч., жителя міста Ковель Волинської області. Підприємливий чоловік перевозив у причепі 605 ялинок. Накладна, яка була на руках у Михайла, видалася інспекторам підозрілою, тому що ціна на ялинки була явно заниженою – 20 копійок за одну зелену лісову красуню. Автомобіль доставили до Сарненського РВ УМВС для з»ясування подальшого шляху ялинок.

ЧЕРГОВА АВАРІЯ
Знову на небезпечній ділянці дороги постраждали водії та їхні автомобілі. Так, на 92 кілометрі сумнозвісної траси водій автомобіля “Мерседес-Бенц-308” 22-річний В`ячеслав П., житель селища Рокитне, рухаючись зі сторони Костополя в напрямку Сарн, не дотримався правил дорожнього руху та зіткнувся з машиною “ГАЗ-2705” під керуванням 29-річного Олега. В результаті удару найменше постраждав сам винуватець події. А от його пасажиру 45-річному Анатолію дісталося більше. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, вивих правого ліктьового суглоба, забійну рану лівої гомілки, але після надання допомоги в Березнівській ЦРЛ його відпустили додому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору